Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Funafuti

Tuvalu Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tuvalu

#Tuvalu Rejser til Tuvalu Tuvalu, som engang hed Elliceøerne, er en selvstændig østat, der ligger omkring halvvejs mellem den amerikanske stat Hawaii og Australien. Den er en...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Funafuti

Funafuti er en af ​​de atoller, der udgør Tuvalu. Hovedstaden er placeret på denne atoll sammen med mere end halvdelen af ​​landets befolkning, hvilket gør det til den mest oplagte valgmulighed, når man besøger regionen. Teknisk set er hele atollen hovedstaden, selv om regeringssædet er inden for en af ​​landsbyerne.

Atollen er en dejlig feriedestination, selvom den mangler de imponerende bjergtoppe eller arkitektoniske og kulturelle arv, som andre øer i regionen kan tilbyde.

Der er ingen floder, kløfter eller byer at udforske. Hvad du får med et besøg på Funafuti er en smuk strand, palmer der kan give noget skygge og traditionerne i den lokale kultur at nyde.

På Funafuti finder du en smuk lagune, rev til at nyde, og en mangfoldighed af marineliv, der er perfekt for de der kan lide at dykke eller snorkle.

Du vil også finde mange krigsefterladenskaber og forladte steder at udforske, mens du besøger Funafuti. Der var stationeret mange tropper på øerne i begyndelsen af ​​1940’erne, så bunkere og landingsbaner er rigelige. Der er flere flyvrag, som også kan ses.

Kulturelle muligheder omfatter Philatelic Bureau og Women’s Handicraft Center i lufthavnen. Charter en båd for at se de ydre øer.

Funafuti er en tropisk destination, der tilbyder en venlig og engagerende ferieoplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tuvalu
scattered clouds
28 ° C
28 °
28 °
69 %
2.6kmh
40 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Funafuti
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Funafuti #iFunafuti #VisitFunafuti #Tuvalu #VisitTuvalu #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her