Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Fuengirola

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Fuengirola

Med over tolv kilometer smukt velholdte strande og en utrolig maurisk borg er denne by en drømmedestination for alle, der ønsker at komme væk fra hverdagen for en stund og nyde solen, sandet og vandet.

Fuengirola, som ligger på Costa del Sol og lige ud til Middelhavet, har længe haft en strategisk placering, der har været koloniseret helt tilbage til de fønikiske kolonister. Dette giver folk, der elsker at gå på opdagelse som en måde at slappe af på og også for at more sig. Med fremragende spise- og underholdningsmuligheder samt fuld-service hoteller, der kan hjælpe dig med at slappe af i fin stil, kan du ikke gå forkert med en tur til Fuengirola i år.

Nyd en anderledes Zoo oplevelse

Selvom Fuengirola Zoo ikke er den største zoo, du nogensinde vil se, er den nok en af ​​de mere enestående i verden. Den ligger nær centrum og er let at spadsere til fra flere steder, og du vil ikke finde tykke gitre, der adskiller dig fra dyrene i denne facilitet. Store glaspartier bruges som barrierer i stedet og giver mulighed for en mere dybdegående oplevelse, når du møder dyrene. Kombiner dette med de mange træer, buske og andre landskabsarkitektoniske komponenter i denne nyligt renoverede skønne park, og der er gode chancer for, at du kan finde lidt af den ro, du har ønsket dig.

Få et show med på Salon Varieties Theatre

Fuengirola er hjemsted for den eneste engelsksprogede teater i Spanien. Hvis du primært taler dette sprog og ikke ønsker at gå i biografen og læse undertekster, kan et show på Salon Varieties være lige sagen at gå se. Selve teatret, der har rigeligt med plads til 300 mennesker, har udstyr af professionel kvalitet til at give dig alletiders teateroplevelse. Mange af kunstnerne arbejder gratis som et middel til at være i stand til at bryde ind i skuespilsbranchen, selvom der også er nogle arbejdende kunstnere, der kommer på teatret. Med et stort udvalg af shows i løbet af året, er der gode chancer for, at du vil fange en vidunderlig forestilling, mens du er i byen.

Se symbolet for byen

Sohail Slottet var i mange år besat af kristne, der havde erobret området i slutningen af ​​det 15. århundrede. Efter Uafhængighedskrigen, hvor 200 polske soldater udmærkede sig ved at fordrive en styrke på 3.000 forsvarere, blev slottet solgt til private ejere og stod i forfald i 150 år. Med de seneste renoveringer inden for det sidste årti, der har fornyet denne mauriske borg, er den blevet et symbol på Fuengirola.

Rejser til Fuengirola, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Fuengirola og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Fuengirola Tourist information

Paseo Jesús Santos Rein 6
29640 Fuengirola

T: +34 952 46 76 25

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Fuengirola
clear sky
28.1 ° C
29.4 °
27 °
43 %
1.5kmh
0 %
søn
31 °
man
29 °
tirs
29 °
ons
28 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Fuengirola
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Fuengirola #iFuengirola #VisitFuengirola #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her