Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Friedrichshafen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Friedrichshafen

Friedrichshafen ligger ved den nordlige bred af Bodensøen, tæt på grænserne til Schweiz og Østrig. Det er en mindre by der blev grundlagt i det tidlige 19 århundrede. Friedrichshafen er bedst kendt som det sted, hvor Ferdinand von Zeppelin lavede sin fabrik til produktion af de store Zeppeliner luftskibe.

Flyindustrien har altid været en integreret del af den lokale økonomi i byen. Efter Anden Verdenskrig, da den tyske flyindustri blev begrænset, blev ingen by ramt hårdere end Friedrichshafen, og det tog årtier for byen at komme sig.

For at udforske hvad der har drevet økonomien i byen skal du besøge Dornier Museum, som giver dig mulighed for at komme tæt på fly og rumfartøjer.

Besøg også Zeppelin Museum for at se hvordan kommerciel flyvning begyndte og hvordan folk rejste i flyvningens begyndelse. Mange af udstillingerne på dette museum er perfekt til børnene, og der er også interessante udstillinger for de voksne, herunder nogle af resterne af Zeppelineren Hindenburg.

Skønheden ved søen er ubestridelig, det krystalblå vand ligger foran bjergene og på en klar dag giver det perfekte fotografier. Det bedste udsigtspunkt er fra tårnet der er lige ved havnen.

Mens du er ude langs søen er promenaden der strækker sig langs kysten også et godt sted at gå en tur.  Selv om vinteren når frosten har dækket søen og træerne på promenaden er der fantastiske, om end kølige, muligheder for nogle utrolige panorama udsigter.

Rejser til Friedrichshafen, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Friedrichshafen og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Friedrichshafen Tourist Information

Bahnhofplatz 2
88045 Friedrichshafen

T: +49 07541 3001 0
F: +49 07541 7258 8

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Friedrichshafen
few clouds
23 ° C
25.1 °
20.8 °
63 %
4.1kmh
20 %
man
26 °
tirs
28 °
ons
28 °
tors
25 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Friedrichshafen #iFriedrichshafen #VisitFriedrichshafen #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Friedrichshafen
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her