Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Fréjus

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Fréjus

Fréjus ligger ved Côte d’Azur i det sydøstlige Frankrig, mellem Saint Tropez og Cannes, byen er rig på historie, kultur, kunst og aktiviteter.

Frejus historie kan spores tilbage til hvor den var en del af den romerske by Forum Julii, der blev grundlagt af Julius Caesar i 49BC og den første romerske militære havn i Middelhavet. Der er mange arkæologiske skatte fra denne periode, herunder et amfiteater, teater og akvædukt.

Den 13. århundrede katedral i Saint Léonce er en del af et kompleks af bygninger der omkring det gotiske biskoppalads. Katedralen blev bygget på stedet for en ældre kirke fra det 5. århundrede og er interessant at besøge. Katedraltårnet har en karakteristisk firkantet form.

Nord for katedralen ligger det smukke kloster, Cloitre de la Cathedrale de Fréjus, der også stammer fra det 13. århundrede. Klosteret er fransk nationalmonument. Det ottekantede baptisteri, der stammer fra det 5. århundrede er et af de ældste kristne steder i Frankrig.

Det arkæologiske museum har udstillinger, der giver et indblik i dagligdagen i romertiden samt deres ceremonier og ritualer. Der er en smuk buste af Hermes, som er blevet et symbol på Fréjus.

Den romerske akvædukt er imponerende, og der er mulighed for at følge den 40 kilometer lange bane med masser af arkæologiske steder undervejs, herunder en bro med vandkanal over Gargalon. Vandet blev opsamlet fra floderne Foux og Siagnole og derefter ledt af en række underjordiske kanaler og akvædukter til Forum Julii.

Vest for byen ligger den dejlige strand Plage du Pacha og mod øst nær Saint-Raphâel ligger Plage des Sablettes. Ind imellem er der en dejlig sandstrand med lavt vand kaldet Nature François Léotard, der har en parkeringsplads tæt ved og faciliteter der gør den perfekt til familier med små børn, ældre og besøgende med særlige behov.

Frejus har en række begivenheder, herunder April Flower Festival i Aurélienne Park, International Festival of Petanque i juni og Theatre Festival i juli. Der er et farverigt natmarked ved stranden hver aften i juli og august. I efteråret er Festival International de l’Air i oktober, og i december er der et sjovt julemarked.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Fréjus
clear sky
25 ° C
26.9 °
24.2 °
70 %
2.3kmh
9 %
tors
25 °
fre
30 °
lør
27 °
søn
29 °
man
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Frejus
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Frejus #iFrejus #VisitFrejus #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her