Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Freiburg im Breisgau

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau, eller bare Freiburg, ligger i det sydlige Tyskland og blev oprindeligt grundlagt til at være en fri købstad i det 12 århundrede af Konrad og hertug Bertold III af Zahringen. Det er en strategisk vigtig by, placeret lige midt i handelsruten mellem Middelhavet og Nordsøen samt ved forbindelsen mellem floderne Rhinen og Donau.

Lige ved foden af ​​Schwarzwald er Freiburg en munter by med en middelalderlig eventyroplevelse. Med rigtigt mange studerende i byen kan du regne med at nattelivet i byen er sjovt !

Freiburg Münster er en imponerende kirke. Det er et mesterværk fra det 11. århundrede, der har fine detaljer. Ved solnedgang bliver de høje spir på denne sandstens kæmpe smuk skarlagenrøde, dette er et af ​​de smukkeste syn i byen. Men kig på detaljerne, scener fra Bibelen langs indgangen, og gargoylerne.

Det arkæologiske museum i Freiburg im Breisgau er en perle, som du vil elske. Parken, hvor museet ligger har mange skulpturer og sandstenvillaen med museet har sin helt egen charme. Bygningen blev oprindeligt bygget til grevinden af ​​Colombi i det 19. århundrede og her kan du se fund, der inkluderer romerske artefakter og gravofre, der er hentet fra Celt-gravsteder.

Nyd noget af dagen med at udforske det brostensbelagte torv i Freiburg, Rathausplatz. De traditionelle bygninger har den klassiske former og farver der giver en vidunderlig visuel oplevelse.

Hvis du elsker en god madoplevelse, så er Freiburg im Breisgau stedet at være ! For eksempel på Zirbelstube, menuen er ligetil og klassisk. Kreuzblume en kulinarisk fusionsoplevelse der ikke vil give dig nogen forvirring.

Rejser til Freiburg im Breisgau, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Freiburg im Breisgau og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Freiburg

Rathausgasse 33
79098 Freiburg

T: +49 0761 3881 880

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau Turistinformation Hotel & Apartment Freiburg im Breisgau Freiburg im Breisgau Julemarked Freiburg ligger i udkanten af ​​Schwarzwald i et af ​​Tysklands mest attraktive ferieområder....

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Freiburg
overcast clouds
23.4 ° C
23.4 °
19.8 °
53 %
2.9kmh
96 %
tors
23 °
fre
29 °
lør
30 °
søn
31 °
man
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#FreiburgImBreisgau #iFreiburgImBreisgau #VisitFreiburgImBreisgau #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FreiburgimBreisgau
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her