Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Freetown

Sierra Leone Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sierra Leone

#Sierra Leone Rejser til Sierra Leone Dette afrikanske land har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Grænsende op til Guinea og Liberia, finder du en bred vifte...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Freetown

En af de mest forskelligartede byer i verden er Freetown. Beliggende langs kysten i Sierra Leone, blev den grundlagt i 1792 af Nova Scotia bosættere. De var en gruppe af tidligere slaver og frie mennesker, der besluttede at skabe et samfund der tilgodeså de, der var fri eller var blevet befriet fra slaveri.

De bedste muligheder for at opleve byen findes normalt ikke i guidebøger eller online blogs. Prøv National Rail Museum, for eksempel, der har de flere vogne og lokomotiver, der er blevet fuldt restaureret. Guidede ture er mulige, og adgang er gratis selvom donationer accepteres med glæde og taknemmelighed.

Eller der er de gamle koloniale huse i Freetown. Da bosætterne først ankom, var kystområdet mangrove og vådområder. For at få et hjem måtte det bygges på pæle. Mange af disse hjem er gået til gennem årene, men glimt af livet som det var i tidligste generationer er ganske fascinerende.

Sørg for at finde vej til Cape fyrtårnet når du er i byen. Opført af portugiserne i 1812, er der en fantastisk panoramaudsigt over Atlanterhavet der venter på dig. Fra tid til anden er der også guidede ture på fyret. Du skal også huske et besøg ved Charlotte Falls og naturligvis Sierra Leone Museum for at lære lidt om historien og kulturen i byen og landet.

Så har du endelig de mange strande i Freetown at nyde, så du bare kan slappe af en eftermiddag eller to eller tre eller……

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sierra Leones turistkontor

#Touristboard Sierra Leone Tourism Authority Lumley Beach Road Lumley Beach Freetown P.O. Box 1435 Sierra Leone T: +232-77-347810 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #SierraLeone #visitSierraLeone #iSierraLeone #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Freetown
moderate rain
24.4 ° C
24.4 °
24.4 °
89 %
3.5kmh
91 %
tirs
25 °
ons
26 °
tors
26 °
fre
27 °
lør
25 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Freetown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SierraLeone #Freetown #iFreetown #visitFreetown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her