Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Fort-de-France

Martinique

#Martinique Rejser til Martinique Martinique er en del af de Små Antiller og er en oversøisk del af Frankrig. Den ligger lige nord for Santa Lucia...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Fort-de-France

Fort-de-France blev etableret på øen Martinique og er en af ​​de største byer, der findes i Caribien. Det er en kultur, der er fyldt med kakao, sukker og en rimelig andel af rom. Grundlagt som et fort i 1638, ville det ikke være før i 1918, hvor kommerciel vækst virkelig ville begynde at udvide bosættelsen for at gøre denne by til den juggernaut, den er i dag.

Der er fire forter til rådighed, når man besøger byen. Det mest populære er Fort Saint Louis, som var den oprindelige defensive løsning på øen. Ture i Fort Desaix, Fort Tartenson og Fort Gerbault er også mulige.

En anden sjov destination under et ophold i Fort-de-France er Jardin de Balata. Det er en privat have, så der opkræves et adgangsgebyr, men grunden er åben dagligt. Det blev startet i 1982 af Jean-Philippe Thoze og åbnet for offentligheden 4 år senere. Der findes mere end 300 forskellige typer palmer sammen med 2.700 forskellige sorter af tropiske planter.

Fort-de-France-katedralen er et andet mesterværk at overveje. Bygget i slutningen af ​​det 19. århundrede, har den romansk genoplivningsarkitektur og kan findes i centrum. Det sidder på stedet for flere tidligere katedraler og religiøse strukturer, den første bygget i 1657.

Der er altid strandene i Fort-de-France at nyde under et ferieophold. Plage de Madiana, Plage de l’Anse Madame og Pointe du Bout giver alle nem adgang.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Martinique
overcast clouds
25.2 ° C
25.7 °
25.2 °
67 %
4.1kmh
90 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
26 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FortdeFrance
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Martinique #FortdeFrance #iFortdeFrance #visitFortdeFrance #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her