Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Fiskardo

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Fiskardo

Fiskardo er en smuk havneby på den græske ø Kefalonia. Dette er den største af de syv Ioniske Øer og har i alt 365 landsbyer. Efter et jordskælv i 1953, så blev mange af disse landsbyer ødelagt, men Fiskardo er dog unik, da den næsten ikke blev ramt. Som et resultat af dette, så kan Fiskardo prale af flere historiske bygninger end nogen anden destination på Kefalonia – udover øens dejlige strande.

Udforsk de fantastiske bygninger på Fiskardo. Her vil I kunne finde en masse gamle kirker, smukke offentlige bygninger og en masse eksempler på malerisk traditionel græsk arkitektur. De smukke historiske bygninger, farverige caféer og smukke kyster i Fiskardo, sørger for at det er en perfekt destination for alle, som planlægger en bryllupsrejse eller en romantisk ferie. Gå gennem de smalle gader efter mørket, og nyd lysene fra landsbyen – I kan også sippe cocktails på stranden når solen går ned over Det Ioniske Hav.

Besøgende til denne traditionelle fiskerilandsby vil snart være komplet fordybet i den rige atmosfære på de græske øer. Fra de hyggelige tavernaer til det travle fiskemarked, en rejse til Fiskardo tilbyder jer muligheden for at opleve livsstilen og kulturen af det gamle Kefalonia. Nyd et måltid på en af de traditionelle fiskerestauranter ved havnen, slap af på den fantastiske strand eller nyd nogle fantastiske eksempler af arkitekturen i Grækenland – inklusive en række smukke ortodokse kirker. Hvis I tager til de græske øer for at komme på stranden, så er Fiskardo den perfekte destination. Her kan I nyde kilometervis af gyldent sand, som tilbyder de perfekte betingelser for svømning og solbadning.

Fiskardo er en fantastisk destination for alle på udkig efter at prøve spændende former for vandsport – gå ned til havnen, og I vil finde marinaen, hvor der er fyldt med yachts og sejlbåde. Alternativt langs stranden finder I masser af muligheder for windsurfing, vandski og dykning. Når det kommer til kultur, så kan Fiskardo prale af de ældste bygninger på Kefalonia. Her kan I tage på stranden og spise på restauranter samt udforske flotte kirker og antikke monumenter.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kefalonia
clear sky
19.9 ° C
19.9 °
19.9 °
49 %
2.3kmh
0 %
ons
30 °
tors
31 °
fre
31 °
lør
31 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Fiskardo #iFiskardo #VisitFiskardo #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fiskardo
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her