Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Figueretas

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Figueretas

Det er et lille feriested i udkanten af Ibiza by med autentisk spansk charme, et populært rejsemål, der har det bedste af begge verdener. Denne lille by på Ibiza ligger belejligt mellem partystederne Ibiza by og Playa D’En Bossa, hvor der er mulighed for at danse natten væk på de mange natklubber og barer. Men Figueretas har meget mere end bare god beliggenhed. Der er mange spændende butikker og gode supermarkeder, hvor I kan indkøbe alt til en vellykket ferie, og samtidig er det et roligt område med nogle af øens skønneste og mest romantiske pletter. Tag en gåtur i solnedgangen langs saltsøerne på Ibizas sydspids – måske omkring Valentinsdag?

Hvis I er til solbadning, byder Figueretas på en hesteskoformet strand med en fin promenade hele vejen rundt. Ibiza by ligger kun 20 minutter til fods langs med kysten, og her kan I gå på shopping og besøge de mange barer, restauranter og natklubber såsom Pacha. Rejser I med børn? Figueretas har børnevenlige diskoteker og sjove spilleaftener for familier. Samtidig ligger stedet i kort afstand fra Playa D’en Bossa vandlandet med sjove forlystelser og rutsjebaner.

Figueretas er det ideelle feriested til familier, der gerne vil opleve alt det, som Ibiza har at byde på, og især de skønne sandstrande. Hovedstranden i Figueretas kan være meget livlig, da den ligger tæt på Ibiza by. Den består af en lang strækning af gyldent sand, hvor børnene kan tilbringe gyldne timer. Stranden i Figueretas er oplagt til afslapning og solbadning. Den lange strækning med gyldent sand er inddelt i en central hovedstrand og nogle mindre strande, så der er gode muligheder for at finde et fredeligt sted. Når man går på promenaden med de flotte palmer, ved man, at man er på ferie. Stranden er populær blandt de lokale, fordi den ligger tæt på Ibiza by, og det er et ekstra plus for turisterne.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ibiza Town
few clouds
21.2 ° C
21.6 °
19.9 °
87 %
2.7kmh
20 %
ons
24 °
tors
24 °
fre
24 °
lør
25 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Figueretas #iFigueretas #VisitFigueretas #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Figueretas
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her