Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Fez

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Fez

Mange mennesker besøger Marokko og tænker straks på Casablanca, hvilket er en skam, for Fes er sådan en utrolig by i sig selv. Det er den tredjestørste i landet, hjem til over 1 million mennesker, og den har to gamle medinaer. Fes el Bali er endda opført på UNESCO’s verdensarvsliste og menes af mange at være det største bilfri byområde i verden. Den ældste kontinuerligt fungerende madrasa, eller uddannelsesinstitution, ligger også i Fez, men sådan har det ikke altid været.

Fes er enestående ved det, at indtil det 11. århundrede var den faktisk to separate byer. Men i dag er der fantastiske muligheder for at udforske denne smukke by, der kan være måske nok er et undervurderet turistmål i øjeblikket, men ikke vil være det i den meget nære fremtid.

Monumenterne i Fes fortjener deres egen rundtur

Med strukturer, der daterer tilbage til det 9. århundrede og stadig er i brug i dag, bærer de monumenter, der ligger spredt over hele denne by vidne til den menneskelige opfindsomhed. Det første stop på din tur rundt og se monumenter bør være Madrasa Bout Inania, som er den eneste madrasa i Fez med en minaret. Det er også et af de få religiøse steder i Marokko, der er tilgængeligt for ikke-muslimer. Dar al-Magana, en mur med et hydraulisk ur, er meget unik og bygget i 1357.

Byens skytshelgen er Moulay Idriss II og hans helligdom ligger i Fes. Helligdommen blev bygget, hvor den står i dag, for næsten 500 år efter hans død blev der fundet et lig, der var helt ufordærvede, og man regnede med, at det var ham. Moulay Idriss II regerede over Marokko i begyndelsen af det 9. århundrede og var med til at grundlægge Fez for anden gang, så et besøg her betragtes ofte som et tegn på respekt.

Gå endelig ikke glip af Fes’ Medina!

Hvis dit formål med at rejse til Fes er at slippe kontakten med den vestlige verden, så vil et besøg i Fes’ Medina helt sikkert hjælpe dig med at opnå dette! Det er virkelig et ekstraordinært sted, hvor du kan fare vild i de snoede passager, der har set og oplevet 1100 års historie. Sørg for du bringe dine evner til at prutte om priser, for forhandlingerne begynder det øjeblik, du sætter fod i markedet.

For en unik oplevelse, du endelig ikke må gå glip af, anbefaler vi også på det kraftigste Nejjarine Museum of Wood Arts and Crafts, mens du besøger denne by. Du vil ikke blot få en fantastisk udsigt over byen fra museets tag, men du vil kunne se de snørklede træudskæringer, der fortæller detaljerne om, hvad denne by har at byde på i mange af sine kvarterer. Der er et sted derinde, hvor du kan få en kop kaffe, som du får brug for, så du kan klare de stejle trapper, de er nødt til at gå op ad for at komme til hver etage!

En tur til Fez er virkelig en oplevelse, der vil ændre dit liv, og som bør tages mindst en gang af alle. Skønheden i denne by kan findes på både makro- og mikroniveau og det bærer ikke blot vidne om dette samfunds store engagement, men også om den kærlighed og omsorg, de har for at finde perfekte øjeblikke i de mindste detaljer. Det er derfor, denne by fortjener et besøg i den nærmeste fremtid!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Fez Tourist Information

Conseil Régional du Tourisme de Fès boulemane
89 Ave Allal Ben Abdellah
Fes 30000

T: +212 5359-42492

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Fes
clear sky
24.1 ° C
24.1 °
21.1 °
64 %
2.1kmh
0 %
lør
38 °
søn
35 °
man
32 °
tirs
38 °
ons
36 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Fez
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Fez #iFez #visitFez #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her