Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Fethiye

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Fethiye

Fethiye ligger i Tyrkiets Aegion-region og er bygget, hvor det gamle Telmessos lå. Området selv har været indflydelsesrigt inden for regionen siden det 5. århundrede f. Kr., og der er mange hellenistiske ruiner at se på, når du besøger denne by. Ifølge legenden var Alexander den Store i stand til at erobre denne by, fordi han bad om at få lov til at underholde kongen, men hans krigere skjulte våben inden i kasser med fløjter og var i stand til at erobre Akropolis.

I dag er Fethiye et meget populært turistmål om sommeren, fordi det er meget billigt i pris, har smukke strande og er meget rigt på gamle artefakter. Hvorfor bør folk besøger Fethiye? Fordi du vil have mulighed for at slappe af, uden at du drives til tiggerstaven.

Du skal se Saklikent-slugten!

Fethiye er helt sikkert fyldt med mange naturlige vidundere, hvilket betyder, at du kan slappe af med en hurtig vandretur eller endda en tur i gummibåd, hvis du har lyst, og nyde skønheden i regionen. Du kan gøre det hele, og oven i købet tilføje en jeep safari med en tur til Saklikent-slugten. Det er uden tvivl et af ​​de smukkeste steder, du nogensinde vil besøge, og du kan vælge at soppe i vandet, før du snupper en hurtig bid at spise. Hvil dig på en seng i skyggen, væk fra den varme sol, før at undersøge hele slugten. Med vand, der er omkring talje højde alle steder, kan du se alle kroge og hjørner af dette fantastiske naturlige vidunder!

Har du set den ældgamle by Pinara ?

​​Pinara-kolonien var en af ​​de oprindelige kolonier i Lykien regionen, hvilket betyder, at den går hele vejen tilbage til det 5. århundrede f. Kr. Der er et gammelt amfiteater at udforske, foruden ruiner, der er bygget direkte ind i klipper i området. Der er bautasten, der omgiver området, der er fyldt med vaffelmønstrede gravkamre, der næsten synes at røre solen på en klar dag. Det vil uden tvivl blive en af ​​dine yndlingssteder under dit besøg i Fethiye!

Besøg den Gamle By i Fethiye !

Et af de grundlæggende aspekter, når man tager en tur til en by, er at opleve den lokale atmosfære og smag. I Fethiye er der intet bedre sted at gøre det, end i den Gamle By. Prøv det lokale køkken, der er godt prissat og velsmagende. Tag rundt på markederne for at købe dine egne madvarer, så du selv kan prøve at lave mad fra det lokale køkken, hvis du har lyst. Søg efter skatte og nipsgenstande fra de mange sælgere … men vær villig til at prutte om prisen! Du kan sidde og betragte den travle havn, nyde en kop kaffe på en fortovscafe, eller bare slappe af og nyde nattelivet. Hver dag, du er i Fethiye, er en dag, hvor du kan finde noget nyt i den Gamle By!

Er du klar til at besøge Fethiye?

Er det din tur til at finde ud af, hvorfor mere end 600.000 mennesker gør rejsen til Fethiye hvert år? Fethiye betragtes måske mest som et rejsemål for turister i dag, men dens rødder er gennemsyret af historie og kultur. Nogle vil måske sige, det er derfor, denne by er sådan en fantastisk destination at besøge! Tilføj de smukke strande, det varme solskin og muligheden for at gå på opdagelse til billige penge, og du vil kunne skabe minder, der vil vare hele livet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Fethiye

Karagözler Mahallesi
48870 Fethiye

T: +90 252 614 15 27

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Fethiye
few clouds
23.9 ° C
23.9 °
23.9 °
37 %
2.3kmh
17 %
søn
24 °
man
24 °
tirs
23 °
ons
23 °
tors
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Udflugt fra Fethiye

Tag på tur til Kayakoy

Kayakoy er en ægte spøgelsesby, forladt siden midten af sidste århundrede, og her findes en dyb stilhed der giver sus i maven. Dertil vil du på turen til Kayakoy kunne udfordre dig selv på lange, hårde trekking turer med en betagende udsigt af skiftende kyst- og bjerglandskab, samt nyde Gemile strand, og spændende tyrkiske specialiteter på de lokale restauranter. Der er god minibus-forbindelse mellem Kayakoy og de to nærliggende større byer Fethiye og Ölüdeniz.

Kayakoy historie

Katakoy kaldes spøgelsesbyen, fordi den består af omkring to tusinde forladte bygninger. Kayakoy var en græsk by indtil 1923, hvor den tyrkiske regering overtager og sender de græsk-ortodokse indbyggere tilbage til Grækenland. Byen bebos herefter af tyrkere, som lader den stå øde efter et jordskælv i 1957. I dag er rejser Kayakoy en særoplevelse for turister, fordi dens udtryk vækker en helt særlig følelse i beskueren. Bygningerne er tag- og vindues-løse, og væggene delvist i ruiner. De to kirker har hvert deres forskelligartede og mystiske udseende, og fra kapellet på toppen, får du en flot udsigt over hele byen og dalen. Byen rummer en ubeskrivelig tomheds- og stilhedsfølelse, der ikke kan opleves andre steder end på rejser til Kayakoy.

Du kan, til fods eller på hesteryg udforske den omkringliggende smukke natur. Det er oplagt at tage til Gemile strand, der ligger 8 kilometer sydvest for byen. I det azurblå klare vand ud for Gemiles kyst, kan du også se den frodige ø St. Nickolas, med dens byzantiske kapelruiner. Afkule munkekloster, der ligger i samme retning som stranden, er også en spændende seværdighed. Her kommer du på en udfordrende vandretur langs en vej, der slynger sig op og ned i et frodigt, bakket landskab. Turen vil tage omkring en time, og du vil gå igennem en smuk fyrretræsskov. Hvert et sving på din vandring, vil åbne op for nye naturmæssige overraskelser. Men du skal være god til at holde dig på den rette afmærkede sti, have godt med vand at drikke, og ikke lide af højdeskræk, da især den sidste del af stien fører dig ned af en stejl skrænt.

Bo i den forladte by

Du kan bo i og nær Kayakoy i bungalows eller på billige gæstehuse med pool og en flot udsigt over den forladte by.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Fethiye #iFethiye #VisitFethiye #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FETHIYE
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her