Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Faro

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Faro

En af de bedste måder at begynde et besøg i Faro på, er at tage lidt tid til at udforske Silves Slot. Det er en maurisk borg fra det 13. århundrede, der kan dateres så langt tilbage som til det 8. århundrede. En almindelig dagsentré til slottet koster kun et par euro og til gengæld får du en utrolig udsigt og et unikt indblik i regionens historie. Der er et ekstra gebyr for slotsmuseet. Sørg for at nyde maden og indkøbsmulighederne og holde dig til for at opleve middelalderfestivalen om aftenen.

Mens du er ude og opleve noget, skal du sørge for at stoppe og tage billeder i fiskerbyen Olhao. Markederne forandrer sig konstant med én undtagelse: friskfanget fisk og skaldyr. Et stop her for et godt måltid bør absolut være på din rejseplan! Du kan finde mange valgmuligheder, fra alt godt fra havet til sofistikerede tapas, der er vildt populære verden over lige nu. Med over 12 timers solskin i gennemsnit det meste af højsæsonen, er det altid et godt tidspunkt til at gå på opdagelse!

Selvfølgelig er der strandene …

Hvis du leder efter en strand, der ikke er så turistpræget, men ønsker muligheder for at deltage i vandsport, er der her et par andre strande, du kan besøge:

  • Praia do Ancao: Denne strand er især populær med familier. Der er en del siddepladser og skyggeparasoller på denne ekspansive strand, der byder på stille, blåt vand. Lad børnene løbe ud i det uden at bekymre dig! Man kan tage nogle vandreture rundt i området langs nogle få stier og fortvivl ikke – der er masser af plads her, så du stadig kan få lidt privatliv, selv på den travleste dag.
  • Praia do Martinhal: Hvis du hellere vil fokusere på vandsport end på at tage solbad mens du er ved på stranden, så er bølgerne, der kommer ind med tidevandet, den perfekte mulighed for at komme ud og nyde vandet. Windsurfing er den perfekte aktivitet her, men der opmuntres i høj grad også til andre vandaktiviteter. Der er nem adgang til stranden, hvilket gør den til det perfekte sted at tage ud, uanset hvilken slags bræt, du foretrækker.
  • Praia da Amoreira: Hvis du søger et mere landbaseret eventyr, er denne strand lige, hvad du ønsker. Vidtstrakt sand og tidevandssøer langs denne klippekysten giver dig chancen for at se havdyr, klatre, eller bare nyde en smuk dag i Portugal.

Hvad med en dag på en øde ø?

Deserta øen ligger lige ud for Faros kyst og er let at komme til med færge. Dens navn kendetegner, hvad det er – en helt øde ø. Du kan finde strande og vegetation her, og det er stort set det hele! Den er almindeligt anerkendt som værende en af Algarves naturlige vidundere og har man har gjort en stor indsats for at holde øen i sin naturlige tilstand. Der er kun én bygning af betydning på øen, hvilket er Estaminé Restaurant.

Ria Formosa Natural Park er tilgængelig med båd og afhængigt af sæsonen vil den give dig chancen for at se delfiner og flere forskellige fuglearter. Uden for sæsonen er ikke altid det bedste tidspunkt at nyde denne del af Deserta Island på, men det kan give dig chancen for yderligere at udforske denne vidunderlige del af Algarve! Husk at tage alt, hvad du bringer ind, ud med dig igen, før du stiger på færgen for at tage tilbage!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Faro Tourist Information

Rua da Misericórdia, 8-12
8000 Faro

T: +351 289 803 604

www: website link

Turismo do Algarve

Av. 5 de Outubro, 18-20
8000-076 Faro

T: +351 289 800 400
F: +351 289 800 489

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...
FAQ Wiki og fakta om landet

Portugal i historiebøgerne

#History Portugal Historie Video Historie kort fortalt Den Iberiske Halvø, hvor Portugal ligger, har været beboet i mindst 30.000 år. I 700 f.Kr. kom keltere til området...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Portugal valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#portugal #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Faro
clear sky
20.9 ° C
23.4 °
20.9 °
73 %
6.2kmh
0 %
man
23 °
tirs
24 °
ons
24 °
tors
26 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Faro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Faro #iFaro #VisitFaro #Algarve #VisitAlgarve #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her