Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Falmouth

Jamaica

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Falmouth

Med fantastiske strande, et velbevaret historisk centrum og en atmosfære, der er perfekt til afslapning, starter en ferie til Falmouth, Jamaica som en tur og slutter med minder, der varer livet ud. Den engang travle koloniale havn gennemgår nu en genoplivning, da krydstogtskibe føjer denne charmerende by til deres rejseplaner, men alligevel vil du opdage, at stigningen i trafik ikke har påvirket den afslappede natur i den søvnige Caribiske by. Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie eller en mindeværdig familieferie, kan du dykke ned i historien, sandet og solen, der udgør Falmouth.

Mens tempoet i Jamaica løber i et forfriskende langsomt tempo, er der stadig flere aktiviteter i eller omkring Falmouth, så din tur kan være så langsom eller så travl som du vælger. Selve byen er en historisk attraktion, der giver besøgende et glimt tilbage i tiden. Gå en tur gennem gaderne fra midten af ​​1700-tallet og stop for at hente nogle souvenirs på Albert George Market, et marked bygget i 1895, der er et håndværksmarked i dag.

Gå ud for at udforske de frodige tropiske omgivelser i Falmouth. Dyk under jorden i Green Grotto Caves, og udforsk den naturlige kalkstenhule, der har tegnet besøgende i århundreder. Tag en eventyrlystne øko-tur, der kan omfatte rafting gennem fantastisk natur, vandreture og besøg i nærliggende vandfald. Besøg den nærliggende Cranbrook, en 130 hektar stor bevarelse, der har 40 hektar anlagte haver, der har den smukke lokale flora.

Om aftenen, gå ud til Luminous Lagoons Glistening Waters, som ligger halvvejs mellem Falmouth og Trelawney Beach Hotel. Lagunen er en af ​​de få naturlige bugter, der er bioluminescerende, hvilket betyder at den lyser i mørket. Du kan tage et krydstogt ud over bugten eller bare forundre dig fra kysten.

Med alle disse unikke aktiviteter må man ikke glemme, at kysterne nær Falmouth har nogle af Jamaicas smukkeste strande. Mange feriesteder med alt inklusive har også dagmuligheder, hvor besøgende kan betale en fast pris og nyde mad, drikkevarer, puljerne og den private strand for dagen. Burwood Beach er en gratis offentlig strand med krystalklart vand og hvidt sand. Time N Place, en venlig med en rustik bar fastgjort, er et andet godt sted at tilbringe eftermiddagen med at nippe til noget køligt og se bølgerne på kysten.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Falmouth
scattered clouds
25.1 ° C
25.1 °
25.1 °
84 %
1.9kmh
33 %
lør
29 °
søn
30 °
man
30 °
tirs
30 °
ons
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Falmouth
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Jamaica #Falmouth #iFalmouth #visitFalmouth #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her