Hop til: Om, Kort, Transport, Guider, Turistinformation, Helligdage, Vejrudsigt, SoMe eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Falkland Islands

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Falklandsøerne

Falklandsøerne er en øgruppe i det sydlige Atlanterhav, som ligger omkring 480 km fra Sydamerikas patagoniske kyst. Øerne har været overtaget af forskellige regeringer igennem tiderne, hvilket har resulteret i mange forskellige bosættelser, der har bidraget til øernes lokale kultur.

Det, der gør Falklandsøerne så unikke er deres beliggenhed langs tundraen og de subantarktiske klimazoner. Du vil finde populationer af pingviner, smukke strande, albatrosser, og storslåede solnedgange venter på dig.

Weddell Island er det bedste sted at se solnedgangen på under et ophold på Falklandsøerne. Her får du en enestående udsigt, og der vil sjældent være andre til stede, bortset fra en guide, du kan tage med, så du kan komme dertil. Det er et af de bedste steder i verden at nyde et fredfyldt øjeblik i sand ensomhed.

Fiskeri er en livsstil på Falklandsøerne Murrell floden på Stanley leverer gerne. Den største ørred, der nogensinde er blevet fanget i floden vejede over 10 kg. Der er flere andre fiskerimuligheder, herunder havfiskeri for dem, der nyder denne form for afslapning.

Der var krig på Falklandsøerne i 1982, og mange museer har artefakter og mindesmærke tilegnet konflikten. Der ligger stadig vragrester rundt omkring på øerne, og slagmarkener er blevet tavse mindesteder over alt på øerne. Vragresterne ligger uberørt hen, så det anbefales alle besøgende at lade være med at røre ved ting, de måtte finde.

Med en lammekotelet til morgenmad, hjemmelavet suppe til frokost og hjemmedyrkede grøntsager med friskfanget ørred før sengetid, er livet på Falklandsøerne et forfriskende nyt tempo.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Stanley

#Stanley   Rejser til Stanley Stanley er hovedstad på Falklandsøerne og byen ligger på Østfalkland. Fra denne lille by har du adgang til resten af ​​øerne.  Stanley...

Godt at vide

Vejr og vejrudsigt

Falkland Islands
light rain
4.4 ° C
4.4 °
4.4 °
80 %
11kmh
99 %
lør
6 °
søn
6 °
man
4 °
tirs
4 °
ons
3 °

Nationale helligdage

Her kan du se en oplistning af landets officielle nationale helligdage.

DateEnglish
1 JanuaryNew Year's Day
variableGood Friday
21 AprilQueen's Birthday
14 JuneLiberation Day
First Mon. in Oct.Peat Cutting Monday
8 DecemberBattle Day
25 DecemberChristmas Day
26 DecemberBoxing Day
27 DecemberChristmas Holiday

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FalklandIslands
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#FalklandIslands #VisitFalklandIslands #Americas #SouthAmerica #TouristInformation #Adventure #Holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her