Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Faliraki

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Faliraki

Kendt som Europas fest-hovedstad. Hvis du ønsker at danse indtil solen står op på din ferie, er Faliraki på den græske ø Rhodos uovertruffen. Festabernes paradis har vidunderlige strande, så du kan få noget søvn om dagen på en liggestol på din ferie i Faliraki. Den ligger kun 10 kilometer fra lufthavnen og en kort flyvetur væk, så du kan danse til de nyeste klubsange på din ferie i Faliraki meget snart! Hvis du ønsker at slappe af på stranden på din ferie, har Falirakis strand med det Blå Flag liggestole og parasoller, hvor du kan solbade, eller du kan tage på en af strandbarerne og få en afslappende drink i skyggen. Hvis I er på familieferie, er stranden i Faliraki ideel med gyldent sand og blidt bølgende vand. Hvis du er adrenalin-junkie, vil du finde masser af vandsportsaktiviteter på din ferie. Faliraki er også hjemsted for et af de største vandlande i Europa med en turbo-kamikaze og rutsjebaner med frit fald, et sort hul, bølgepool, en langsom rutsjebane og en tarzan-pool er nogle af de aktiviteter, der tilbydes.

Grækenland er hjemsted for utallige kystnære byer som er et besøg værd, hvoraf en af de bedste befinder sig ved Faliraki bugten på Rhodos. Der findes ikke mange græske øer som ligger længere væk fra fastlandet end Rhodos, som befinder sig ved den tyrkiske kyst. Øen er hjemsted for ét af de originale Syv Vidundere og byder nu til dags på utallige afslapnings- og udforskningsmuligheder. Der er endda en nøgen badestrand i Faliraki. Manodmata Beach byder på en lille taverne og nogle af de vigtigste faciliteter.

Faliraki er en populær destination for familier i sommerferien. Der er som regel sprængfyldt med børn og familier i byen i juli og august, hvor de smager på det lokale køkken og nyder den varme solskin. Der er en god blanding af internationale og traditionelle græske restauranter i byen, hvilket gør, at gaderne altid dufter fantastisk.

Langs stranden vil du kunne besøge cafeterier, barer, og restauranter, samt et udvalg af turistbutikker. Mens du befinder dig i Faliraki bør du naturligvis også besøge havnen en morgen. Køb en kop kaffe, se på mens bådene tømmes, og få et førstehåndsindblik i den lokale kultur. Godt nok er Faliraki en badeby, men det er langt fra det eneste byen har at byde på. Kom og oplev Rhodos på egen hånd. Det er en oplevelse du sent vil glemme.

Byen er berømt for sit natteliv, og du kan danse til solen står op på en ny klub hver aften på din ferie i Faliraki. Hovedgaden har et kæmpe udvalg af barer og klubber, og folkemængderne bevæger sig fra et sted til det andet både dag og aften. Hvis du ønsker en mere rolig aften i byen på din ferie, har Faliraki strandbarer, hvor du kan se solen gå ned over bugten, mens du spiser middag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Faliraki
clear sky
26.2 ° C
26.2 °
26 °
76 %
4.1kmh
0 %
man
28 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
30 °
fre
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FALIRAKI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Faliraki #iFaliraki #VisitFaliraki #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her