Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Fairbanks

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Fairbanks

Fairbanks, som ligger lige syd for Polarcirklen, er det største urbane område i USA så langt nord på. Den blev grundlagt i 1901 som handelsstation, der blev skabt som resultat af mødet mellem opdagelsesrejsende og guldgravere, og den endte langt og længe med at blive et travlt bysamfund.

Om sommeren vil et besøg i Fairbanks bringe dig til Denali National Park og dens smukke vandrestier. Jagt og fiskeri er altid muligheder for dem, der elsker at være udendørs i de varmere måneder. Et besøg i Pioneer Park for at udforske Alaskas historie kan også være en sjov måde at tilbringe en dag.

Men Fairbanks kommer rigtigt til sin ret i de koldere måneder. Ishuggeri er sin egen kunstform i denne by, og der er hele festivaler tilegnet de kunstnere, der skaber sådanne vidunderlige, om end midlertidige, mesterværker. Det er almindeligt med ture op for at se nordlys, og Fairbanks er det bedste sted i USA at se det. Og der tilbydes skiløb, snowboarding og anden vintersport i overflod.

På Fairbanks Ice Museum vil du finde lokalt fremstillede skulpturer, der er blevet bevaret. Mediepræsentationer og et show hver aften til ære for norlyset kan være en del af besøget. Prøv Fountainhead Antique Auto Museum for endnu en unik forlystelse med dets over 70 historiske køretøjer. Et sidste stop i Georgeson Botanical Garden med dens fokus på arktiske planter er et sjovt sted for en sidste picnic. Der er endda en have til børnene her, hvor man kan gå gennem en labyrint.

Fairbanks bringer dig til vilde og vidunderlige Alaska på dit næste ferieeventyr. Sørg for at tage derop, så skal du nok få en fantastisk tur.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Anchorage Tourist Information

Corporate Headquarters:
524 W. Fourth Avenue
Anchorage, AK 99501

T: +1 (907) 257-2363

www: Website Link

Alaska Tourism

Alaska Tourism Department
Official State of Alaska Vacation And Travel Information
610 E 5th Avenue
Suite 200
Anchorage, Alaska 99501

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Fairbanks
overcast clouds
17.8 ° C
19.2 °
16.2 °
61 %
4.1kmh
90 %
tirs
16 °
ons
14 °
tors
20 °
fre
22 °
lør
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Fairbanks
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Fairbanks #iFairbanks #VisitFairbanks #Alaska #VisitAlaska #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her