Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Eze

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Eze

Eze, som ligger i Frankrig, er et af de steder, som du aldrig vil ønske at forlade, når først du ser det. Udsigterne over Middelhavet er simpelthen bare smukke, og brostensgaderne, der er kantet med slyngplanter i forskellige farver er charmerende i en grad, man sjældent ser magen til.

Eze, der ligger på toppen af en bakke på Rivieraen, er et godt sted at besøge, når man helst vil undgå alt, hvad der har med rigdom og berømmelse at gøre. Hvis du ønsker at nyde Frankrig på en virkelig enestående måde, skal du gøre dig klar til at besøge Eze. Her er bare nogle få måder, du kan nyde denne by under dit ophold.

Historien flyder frit i Ezes gader

Når du nærmer dig Eze, vil du utvivlsomt se den store top på bakken, hvor byen ligger, på lang afstand. Der er folk, der kalder det ørnereden eller udsigtsposten, fordi den ligger langs en klippeside, der er over 400 meter høj. Notre Dame de l’Assomption, en kirke fra det 18. århundrede er det mest fremtrædende vartegn på denne top. Et egyptisk kors står stadig i kirken, en hyldest til byens rødder.

Hvis du ikke har noget i mod en god udfordring, skal du sørge for at nyde en tur ned ad Nietzsche stien, mens du er i Eze. Den bringer dig fra byen til havet, og der er mange fantastiske udsigter på vejen. Selve stien har masser af løst grus, foruden cement trin og mudder, så sørg for at have fodtøj på, der kan klare opgaven. Tag dig god tid og regn med at bruge mindst en time til at komme derned.

Hvis du foretrækker at blive på toppen af klippen, er en tur til Fort de la Revere på sin plads. Denne fæstning byder besøgende på et fuldt 360-graders panorama af Middelhavet og Rivieraen. Der er udsigtspunkter, der kan være med til at identificere, hvad du ser. Sørg for at have kameraet med på denne udflugt.

Der er en overflod af kunstgallerier og parfumeforretninger i Eze

Gaderne i Eze er fyldt med mange charmerende butikker, der tilbyder varer i højsæsonen. En af de mere unikke oplevelser, mens man køber ind i Eze kan fås på det lokale Fragonard Parfumeri. De tilbyder rundvisninger af fabrikken og lader alle se, hvordan varerne fremstilles, og efter rundvisningen vil du få en chance til at prøve produkterne. Selve butikken er også velforsynet med mange Fragonard produkter, du kan se på. Det er det perfekte sted at købe gaver gifts.

Galimard Museet i Eze tilbyder en lignende oplevelse, men på en mindre kommerciel måde. Du vil se flere antikke parfumeflasker, presser, der bidrager til at skabe duftstofferne, og hvordan en parfumemagers laboratorie rent faktisk fungerer. Der er en butik tilknyttet museet for folk, der gerne vil købe produkter. Det er en yderligere fordel, at Galimard Museet er åbent hver dag, herunder søndage og helligdage.

Et besøg i Eze er designet til at lade dig slappe af uden den travlhed og larm, man finder i en ferieby. Hvis du kan lide ideen om et neddæmpet eventyr i en smuk fransk kystby, skal du sørge for at planlægge dit besøg i Eze i dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Eze Tourist Information

Office du Tourisme Èze
Place du Général De Gaulle
06360 Èze

T: +33 4 93 41 26 00

www: website link

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Èze
clear sky
26.7 ° C
27 °
21.9 °
62 %
4.6kmh
0 %
fre
28 °
lør
26 °
søn
28 °
man
27 °
tirs
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Eze
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Eze #iEze #VisitEze #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her