Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Exeter

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Exeter

Exeters historie går tilbage til forhistorisk tid, selv om det var romertiden, der gjorde dette samfund kendt. Det blev befæstet af romerne på grund af sin førsteklasses beliggenhed: den lå ud til en flod, der var stor nok til bådsejlads og havde en rig bestand af fisk.
Nylige udgravninger tyder på, at området blev bosat så tidligt som den hellenistiske periode. Det er et samfund, der byder på en masse af moderne bekvemmelighed, men også giver et indblik i fortiden for dem, der nyder det.

Exeters vartegn er betagende

En af de første seværdigheder, folk som regel ser, når de kommer til Exeter, er Exeter Cathedral. Den blev grundlagt i 1050, da bispesædet blev flyttet til dette samfund, fordi de romerske mure her på det tidspunkt gav kirken bedre beskyttelse fra vikingeinvasioner. Katedralens udendørsarealer er ret store med masser af grønne områder, så det er det perfekte valg, hvis man vil udenfor for at nyde en varm dag, også selvom man ikke ønsker at se den inden i.

Foruden denne gamle katedral er St. Nicholas Priory også en meget besøgt religiøs seværdighed på grund af dens velbevarede stand. Den blev grundlagt i 1087 som benediktinerkloster, og selvom de religiøse bygninger er blevet revet ned, blev boligerne det ikke. I dag kan du besøge stedet for at se museet, der er indrettet som en urban bolig fra den elizabethanske æra, og der er udstillet en række Tudor artefakter. Der holdes kun fast åbent om lørdagen.

Nattelivet i Exeter blomstrer

Selv om andre byer har en tendens til at overskygge Exeter en smule, er nattelivet i denne by med til at opveje hvilken som helst eventuel mangel. Et af de bedste eksempler på dette er Mamma Stone, der byder på et stort udvalg af showcases, der kan tilfredsstille enhver musikalsk præference. Den drives af Joss Stones datter, som undertiden går op og spiller på scenen, og byder på en masse pop og folkemusik. Vi anbefaler at tage derind på en af deres ”jam” aftener.

Hvis du leder efter et mere afslappet krus øl ved havnefronten, så er det pubben med det passende navn ”On the Waterfront”, du skal til. Denne bygning var en lagerbygning fra det 19. århundrede, men i dag bydes der på udendørs borde, så man kan få en drink ved floden, og en meget moderne bar, der kan tilfredsstille stort set enhver smagspræference, du måtte have.

Cavern Club er det sidste sted, du bør overveje at besøge på din tur, da denne berømte klub til tider bringe nogle store navne ind i sin intime atmosfære. Check kalenderen før du tager hjemmefra, så du kan planlægge at more dig vanvittigt godt!

Seværdigheder i Exeter

Dartmoor National Park

Du er ikke langt fra Dartmoor National Park. Turene har været en stor succes med både turister og lokalbefolkningen på grund af den omhyggelige planlægning af gåture. Starttidspunkterne og placeringen er beregnet til at gøre gåture så tilgængelige som muligt for alle.

Dyreliv entusiaster kan deltage i en våd og vild Dartmoor Family Play Day, der hjælper dem med at lære om Dartmoor dyreliv, mens de har det sjovt. Dartmoor Family Play-Day, hele familien kan deltage i det sjove med naturlege og aktiviteter, der er velegnede til børn i alderen 6 til 12 år. Disse begivenheder er ekstremt populære.

Det fulde program med guidede vandreture og arrangementer kan findes i Dartmoor National Park Visitor Guide og i gratis informationsavis, tilgængelig fra informationscentre.

Rejser til Exeter, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Exeter og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Exeter Tourist Information

Dix’s Field
Exeter EX1 1GF

T: +44 1392 265700

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Exeter
overcast clouds
13.5 ° C
14.4 °
13 °
93 %
2.4kmh
100 %
søn
17 °
man
17 °
tirs
19 °
ons
17 °
tors
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Exeter
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Exeter #iExeter #VisitExeter #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her