Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Essaouira

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Essaouira

Essaouira, som ligger i det vestlige Marokko, har en forreven kyststrækning, der er smuk, især når den ses på baggrund af byens hvidkalkede bygninger. Denne by har også været kendt som Mogadore gennem årene, og dens oprindelige navn, som går tilbage til før det 16. århundrede, kan bogstaveligt oversættes til “fæstning”, hvilket skyldes de massive mure, der engang lukkede denne by helt inde. Du kan stadig se nogle af disse mure i dag, foruden andre spændende seværdigheder.

Hvorfor ikke lære mere om byen, når du kommer på besøg?

Sidi Mohammed Ben Abdallah-museet er et fantastisk sted at besøge. Det ligger i en nyligt istandsat gammel riad og har en flot samling af forskellige historiske genstande fra regionen. Du vil se mange artefakter, såsom tæpper, musikinstrumenter, våben, kostumer og selvfølgelig smykker. Du får også at se, hvad de forskellige symboler og tegn, du kan finde i arkitekturen over hele byen virkelig betyder. Det er på ingen måde et stort museum, men det er absolut interessant!

Hvis du har en smuk marokkansk dag til rådighed, skal næste stop på din rejse være Ile de Mogador. Det er faktisk to øer i stedet for én, og der er masser af små øer man også kan tage ud og se. Mange mennesker tror, at disse små øer er De Lilla Øer, der blev talt om i gamle tekster i stedet for De Kanariske Øer. Der er masser af interessante strukturer at se, strande at nyde, og stille steder, hvor man bare kan ligge go solbade.

Den befæstede Medina er en virkelig enestående oplevelse

Da Europa kom ind i Nordafrika i slutningen af det 18. århundrede og senere, byggede nybyggerne og militæret nogle unikke strukturer til at hjælpe med befæstningen af de kolonier, der blev etableret. Medinaen er en af de bedste eksisterende strukturer, der står tilbage i dag, og har været på UNESCO’s verdensarvsliste i over et årti på grund af bevarelsen af den militære arkitektur. Murene strækker sig ud til kysten og giver dig en interessant mulighed for at gå på opdagelse.

Hvis du leder efter flere historiske steder i byen, vil Skala du Port byde på en flot udsigt over Mogodor Øerne og den lokale fiskerihavn. Du vil også kunne se de gamle kanoner, der blev installeret for at beskytte byen mod en invasion ad søvejen. Mågerne elsker dette område, og du får de militære mure at se fra kysten. Det er et travlt sted, da folk arbejder hele dagen på havnen, men oplevelsen er virkelig interessant og sjov.

Er du klar til at besøge Essaouira i dag? Husk at klæde sig på til vejret og kulturen, så vil din rejse utvivlsomt blive storslået!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Essaouira Tourist Information

Déléguation du Tourisme
Avenue du Caire
Essaouira

T: +212 5247-83532

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mogador
clear sky
14.9 ° C
14.9 °
14.9 °
68 %
6.8kmh
0 %
tirs
20 °
ons
19 °
tors
18 °
fre
20 °
lør
19 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Essaouira
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Essaouira #iEssaouira #visitEssaouira #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her