Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Erfurt

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Erfurt

Erfurt er det perfekte sted at besøge, hvis det er skønheden af det indre Tyskland, du søger. Engang kaldet, Thüringens Rom, men desværre meget ødelagt af bombninger under 2 verdenskrig, men Erfurt er stadig en attraktiv by med gode museer.

Den blev grundlagt i det 8. århundrede og den har været en vigtig del af Thüringen siden dens grundlæggelse. Erfurt Universitet blev grundlagt i 1392, men det blev lukket tidligt i det 19. århundrede, før det blev åbnet igen i 1994 efter Tysklands genforening.

Hvis du kun ser en ting i Erfurt, bør det være Krämerbrücke. Dette er det eneste bygningsværk af sin art nord for Alperne. Det er en bro omgivet af bindingsværkshuse på begge sider med en gangsti imellem dem. Broen går over Breitstrom og blev oprindeligt bygget som del af Via Regia handelsruten. Oprindeligt blev den bygget som træbro, men efter omkring en snes brande i det 12. og 13. århundrede, blev der bygget en stenbro i dens sted.

Religion har også været centralt for Erfurt, der blev grundlagt som et bispedømme. Dette vil sige, at byen har en klassisk katedral fra det 13. århundrede, men den er blevet bygget på siden af en bakke for at give den et enestående udseende. Martin Luther blev faktisk præsteviet i katedralen i 1507.

Erfurt synagogen bygget i 1100, er den ældste synagoge bygning, i Europa.

Erfurt har et antal gode museer, der alle giver et enestående indblik i regionen og er værd at besøge. Teatret har stor indflydelse i byen og der er flere kirkeruiner, der giver nogle utrolige muligheder for at tage billeder.

Udflugter fra Erfurt

Rezidensschloss Heidecksburg

Heidecksburg slottet er den tidligere residens for prinserne i Schwarzburg-Rudolstadt. Interiøret er overdådigt indrettet i barok- og rokokostilarter. Særligt imponerende er selskabslokalerne.

Galleriet har samlinger af tyske mestre fra det 18. og 19. århundrede, mens Porcelænsgalleriet viser luksus porcellæn fremstillet i regionen. Rococo er en miniature udstilling, en verden af figurer fra 1700-tallet, der opfører ceremonier.

Paladset har også en enestående samling af våben, med sene middelalderlige sværd samt dekorerede jagtgeværer og armbrøste. Der er også et mindre naturhistorisk museum.

Slottet er åbent dagligt (undtagen mandage) fra 10:00 til 18:00.

Rezidensschloss Heidecksburg
Schlossbezirk 1
07407 Rudolstadt

www: Website

Rejser til Erfurt, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Erfurt og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Erfurt Tourist Information

Krämerbrücke 3
99084 Erfurt

T: +49 0361 3803950
F: +49 0361 38039511

www: website link

Tourismus Thüringen

Thüringer Tourismus GmbH
Postfach 900 407
99107 Erfurt

T: +49 0361 37 420
F: +49 0361 37 423 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Erfurt

Erfurt Turistinformation Hotel & Apartment Erfurt Erfurt Julemarked Erfurt, grundlagt i 742, er en by i Tysklands grønne og kulturelle hjerte. Beliggende på de store handelsruter blomstrede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Erfurt
clear sky
15.6 ° C
17.7 °
13.5 °
95 %
0.5kmh
0 %
søn
30 °
man
30 °
tirs
30 °
ons
31 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Erfurt
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Erfurt #iErfurt #VisitErfurt #Thuringia #Thüringen #visitthuringia #deinThüringen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her