Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ensenada

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ensenada

Ensenada er et samfund, der tilbyder flere forskellige muligheder for dem, der leder efter en flugt. Det er en af ​​de bedste vinregioner i Mexico, hvilket skaber muligheder for en vinsmagningstur. Det er et førende rumfartscenter, der tilbyder ture, der specifikt henvender sig til dem, der elsker fly. Det er et vigtigt fiskericenter, der muliggør dybhavscharter, hvis det ønskes.

Det fungerer endda som en af ​​Mexicos primære krydstogtshavne, hvilket betyder, at der er en stærk gæstfrihedsinfrastruktur indbygget i byen.

Du befinder dig også i nærheden af ​​to af Mexicos bedste nationalparker: Sierra de Juarez og San Pedro Martir. Begge parker blev oprettet i 1857 og giver en vidunderlig mulighed for at gå på opdagelse.

Festivaler er en sjov måde at omfavne kulturen i denne nordlige by, der ligger på Baja California-halvøen. Karnevalfejringen er en af ​​de største i Mexico og varer i seks fulde dage.

Du kan også gøre din vej til La Bufadora, som er en af ​​de største marine gejsere i verden. Havvand kommer ind i en hule, bliver fanget af luft og eksploderer derefter udad. Spray og støj, der ligner torden, sker ofte. Under en stærk tidevand kan gejseren bryde ud hvert 60. sekund.

Der er et stort fiskemarked at turnere, du kan anmode om at besøge Fender-faciliteterne for at se deres guitarer under opførelse og derefter nyde en taco med skaldyr i aftenens kølige brise. Ensenada er et sted, hvor magi sker.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ensenada Tourist Information

Secretaría de Turismo Delegación Ensenada
Lázaro Cárdenas 1477, Centro, Bahia Ensenada
22800 Ensenada

T: +52 646 172 5444

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ensenada
broken clouds
25.5 ° C
25.5 °
25.5 °
78 %
2.6kmh
75 %
man
28 °
tirs
29 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ensenada
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Ensenada #iEnsenada #visitEnsenada #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her