Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#EnglishHarbour

Antigua og Barbuda

#Antigua and Barbuda Rejser til Antigua og Barbuda Skønt landet er opkaldt efter dets to største øer, omfatter Antigua og Barbuda flere mindre øer, der udgør...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til English Harbour

English Harbour resortet ligger på den smukke caribiske ø Antigua, hvor der både er azurblå, klart vand, spektakulære koralrev og smukke pink og hvide sandstrande. Hvad end du gerne vil snorkle og se på koraller, udforske verdens eneste georgianske skibsværft eller slappe af i sandet i på den solrigeste ø i det østlige Caribien, så har English Harbour noget for enhver smag!

Caribien er kendt for det gode vejr og English Harbour er ikke en undtagelse! Der er dejligt solskin og en kølende brise fra havet hvilket gør resortet perfekt til lange dage på stranden, romantiske gåture i sandet og til udforskning af Horatio Nelsons fantastiske flådeby. Øen har nok sandstrande til at man kan besøge en ny hver dag året rundt og derudover er der også vandsports aktiviteter og varmt, klart vand man kan snorkle i.

Man bør også benytte chancen for at se nogle af områdets gamle ruiner ved at tage en gåtur op ad klipperne hvor der også er en superb udsigt. Ferier til English Harbour byder også på nogle af nogle af øens bedste restauranter og barer, som serverer lækker caribisk madlavning og mange af dem har også live musik om aftenen.

De gæster som gerne vil ud og have det sjovt om aftenen kan glæde sig over områdets mange barer. Derudover byder øen også på dykning og snorkel, zip-wiring hen over regnskoven og bådture til naboøen Barbuda som er kendt for dens dyreliv og skibsvrag. Lige meget hvad man beslutter sig for at tage sig til, så vil det ikke være en skuffelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Antigua og Barbudas turistkontor

#Touristboard Antigua and Barbuda Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #AntiguaAndBarbuda #visitAntiguaAndBarbuda #iAntiguaAndBarbuda #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

St John's
scattered clouds
28 ° C
29.1 °
28 °
71 %
4.1kmh
40 %
man
28 °
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#EnglishHarbour #iEnglishHarbour #VisitEnglishHarbour #AntiguaAndBarbuda #VisitAntiguaAndBarbuda #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EnglishHarbour
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her