Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Enfidha

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Enfidha

Denne lille by i det vestlige Tunesien er ofte blot et springbræt for en rejse igennem hele landet, men sådan bør det ikke være. Byen ligger lige ud til Hammamet-bugten og byder besøgende på en unik oplevelse, der henvender sig direkte til den autentiske tunesiske levevis. Hvis du standser i byen, og du er sulten, kan vi anbefale, at du gør Barco Restaurant til dit første stop. Med en vægt på gourmet mad kombineret med det lokale køkken, vil du virkelig nyde de varianter, der er blevet smeltet sammen på deres menu.

Mens du tager rundt for at udforske andre steder, må du ikke gå glip af de vigtigste ting, Enfidha har at byde på. Lad os se på, hvad du kan gøre, nedenfor!

Carthageland Reserve Park er ofte det næste stop

Dette er en lille forlystelsespark, som du kan nyde på en smuk dag i Enfidha. Den er rimeligt overkommelig med en pris på omkring 12 euro for hele familien, og den giver dig mulighed for at blive i parken hele dagen, hvis du har lyst til det. Man kan nyde whitewater rafting, en vandrutsjebane, en rutsjebane, og masser af andre sjove aktiviteter. Man kan endda ride på kamel, hvis man vil! Glem heller ikke dinosaurus-robotterne!

Det er også en god ide at tage sig tid til at udforske Barberousse, mens du er her i byen. Du vil gå under jorden i en båd og se en model af Tunesiens erobring. Der er mannequiner, som er med til at give historien liv, der spilles inspirerende musik, og det er virkelig en unik oplevelse, man kan have megen glæde af.

Hvorfor ikke tilbringe lidt tid på stranden?

Der er altid tid til en dag på stranden, når det er dejligt vejr, ikke? Det kan anbefales at tage ud til Yasmine Beach for virkelig at få den bedste full-service oplevelse, mens du besøger Enfidha. Der er overdækkede senge og stole, der vil lade dig nyde dagen i skyggen, mens der er masser af værelser, så du bare kan bestille et ophold på et af feriehotellerne for at nyde alle deres bekvemmeligheder, hvis du foretrækker det.

Mange gør også en indsats for at komme ind og se Hammamet Fort hvis de er taget ned til Yasmine Beach for at tilbringe en dag der. Dette gamle sted er spækfyldt med stræder, der er fyldt med sælgere, der forsøger at få dig til at købe ting. Der findes også butikker med faste priser her, hvis du ikke ønsker alt besværet med studehandleriet. Man kan få kunstværker, der laves, mens man venter, hvilket er noget ekstra særligt, hvis du får lavet en kobberskulptur af din profil!

Vil du rejse til Enfidha i den nærmeste fremtid eller planlægger du at komme derigennem? Så sørg for at tilbringe lidt ekstra tid her, så du kan opleve de vigtigste seværdigheder i dette samfund.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Enfidha Tourist Information

Enfidha Voyages et Tourisme
Boulevard de la Republique
Enfidha

T: 216 26 800 762

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Enfidha
clear sky
32.9 ° C
43.3 °
32.9 °
55 %
9.3kmh
0 %
søn
36 °
man
35 °
tirs
33 °
ons
34 °
tors
38 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Enfidha
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tunisia #Enfidha #iEnfidha #visitEnfidha #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her