Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#ElQuseir

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til El Quseir

El Quseir ligger på kysten af Det Røde Hav i Egypten og ikke langt fra andre lækre resorts såsom Luxor and Hurghada. Dette smukke strandresort har den perfekte beliggenhed til en luksusferie i solen med lange sandstrande, varmt vand og famtastiske dykkermuligheder samt masser af muligheder for at opleve områdets rige historie. En strandferie her består af lange strækninger af uspolerede sandstrande og udsigt udover Det Røde Hav. Du kan helt selv bestemme hvor du vil placere din parasol og ligge ned, slikke solen på din afslappende ferie til El Quseir.

Hvis du er den mere aktive type, prøv dykning; livet under havoverfladen venter blot på at blive opdaget. Med over 30 dykkersteder at vælge imellem såsom Sharm Fugani, Ras Mahaleg og Erg Malek, er man i dykkerhimlen!. Selv hvis du er en amatørdykker er der masser af dykkerfirmer som vil vise dig hvordan og tilbyder timer med erfarne instruktører. Til jer, der vil spare penge, kan man også blot tage en dykkermaske og snorkel og opleve det flotte liv under havoverfladen lidt tættere på stranden på din ferie til El Quseir.

En ferie i El Quseir kan bestå af fantastiske dagture på land og i vand, såsom ridning, camelridning og dykning. Hvis man ønsker kulturelle oplevelser kan man tage til havnen med dens imponerende fort. I den gamle by finder man de snoede gader med bazarer; og når man er her, sørg blot for at prutte om prisen for den specielle gave eller souvenir, du vil tage med hjem. El Quseir ligger tæt på Hurghada, som er et andet populært resort og det har også masser af natteliv.

Derudover burde man også tage lidt længere væk og se de imponerende sten-inskriptioner ved Wadi Hammamat, hvoraf nogle af dem er over 6000 år gamle! Stenene blev også brudt for at lave pyramider og skulturer, hvilket man kan se over hele Egypten. Hvis man vil udforske det omkringliggende område burde man tage til det flotte resort Luxor, hvor man finder de antikke ruiner, Karnak og Luxur templerne og Kongernes Dal. Tag en sejltur ned af Nilen eller bestil en felucca-båd, så man kan få den rigtige egyptiske kulturhistorie med sig på ferien.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Egypt
scattered clouds
-3.6 ° C
-1.8 °
-5.4 °
57 %
1.3kmh
29 %
fre
-1 °
lør
-3 °
søn
-4 °
man
-0 °
tirs
-4 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #ElQuseir #iElQuseir #visitElQuseir #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ElQuseir
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her