Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#ElPerello

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til El Perello

El Perello er en populær by blandt både de lokale og feriegæster. Byen ligger i en perfekt beliggenhed ned til stranden i den spanske region Catalonien. Et besøg i El Perello er mere end bare en strandferie – udover smukke spanske strande, finder du også monumenter, historiske seværdigheder, bjerge, skønne landskaber og traditionelle lokale restauranter.

Hvis du søger et fredeligt område til familieferien i år, er El Perello den perfekte destination. Her er milevis af uspolerede strande i Spanien og en unik og rustik charme. El Perello tilbyder sikker, venlig atmosfære for dem der rejser med små børn. Hvis kultur og historie er lige noget for dig, vil du virkelig blive forkælet her. El Perello har romerske monumenter, middelalderkirker og nogle af verdens ældste hulemalerier.

El Perello har megen historie. I det 14. århundrede var der et vigtigt hospital i byen, og langt tidligere var landsbyen en romersk bebyggelse. Hvis man går endnu længere tilbage, var området hjem for nogle af de første kendte huleboere. Bare besøg Cabra-Feixet og se de utrolige hulemalerier som fornylig er blevet anerkendt som UNESCO World Heritage Site.

Hvis du holder af stranden, vil du elske den skønne kyst i Catalonien, der har mange bugter og indhug, med milevis af gyldne sandstrande. Hvis du vil have mere eventyr, kan du prøve nogle af de sjove vandsportsaktiviteter, der dyrkes i regionen. Besøg nogle fantastiske seværdigheder, så som middelalderkirker og hospitalet fra det 14. århundrede. El Perello er en destination, der har mange bånd til sin lange historie, og er perfekt til en kulturel ferie.

Bjergene omkring byen har skønne plæner og marker, og området er kendt for sine mange afgrøder. Honning og oliven er begge populære lokale produkter. Du vil finde disse smagsvarianter reflekteret i det skønne spanske køkken, hvilket gør det til en ideel destination for enhver der vil smage lokale retter.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

el Perelló
overcast clouds
16.7 ° C
17 °
14.7 °
81 %
5.3kmh
88 %
ons
23 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
25 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#ElPerello #iElPerello #VisitElPerello #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ElPerello
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her