Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#El Alamein

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til El Alamein

Med den spændende historie, de smukke strande og luksuriøse hoteller, er El Alamein den perfekte destination for dem, der vil have mulighed for at fordybe sig i historien, såvel som slappe af ved vandet.

El Alamein er berømt fordi en af de vigtigste kampe i 2. Verdenskrig fandt sted her. Du kan tage rundt på slagmarken, besøge krigsmuseet og se de mange mindesteder. Der er også mange andre attraktioner i området. Her kan man slappe af på smukke strande, svømme i det varme Røde Hav eller gå omkring mellem de luksuriøse hoteller ved marinaen. Dem, der vil have mere spænding kan prøve forskellige vandsportsaktiviteter eller udforske dyrelivet under havoverfladen under en dykkertur eller med en snorkel.

Ind mod land er der også mange tilbud. Der er kun en kort togtur til centrum af de spændende byer Alexandria, Marsa Matruh eller Kairo, hvor man kan opleve livlige markeder, spændende ruiner og fantastiske museer. Hvorfor ikke tage en tur for at se nogle af Egyptens mest berømte seværdigheder, pyramiderne i Giza? Uanset hvordan du vælger at tilbringe ferien, er du sikker på at få et uforglemmeligt ophold.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

El Alamein
clear sky
26.2 ° C
26.2 °
26.2 °
69 %
6.4kmh
0 %
tors
26 °
fre
29 °
lør
30 °
søn
30 °
man
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#ElAlamein #iElAlamein #VisitElAlamein #Egypt #VisitEgypt #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ElAlamein
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her