Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#El Aaiun

Vestsahara Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Vestsahara

#Western Sahara Rejser til Vestsahara Vestsahara er en meget unik destination, nok mest velegnet til den ægte eventyrer. Området kontrolleres delvist af Marokko og SADR, hvilket...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit El Aaiun

El Aaiun, eller Laayoune, hvis man foretrækker det, kaldes bogstaveligt ”Kilderne”. Det er det største samfund i Vestsahara og blev grundlagt omkring 1938. I de gamle kvarterer i den nedre by er der en katedral, som stadig er aktiv, og som blev bygget under byens grundlæggelse, hvilket giver en interessant tur.

Fordi denne region sidder i et omstridt rum, finder du ud af, at der er adskillige strækninger med åben strand at nyde. Du kan også få adgang til Sahara-ørkenens store vidde, hvis du ønsker det. Der er masser af plads, så udnyt disse muligheder. På en varm dag skal du medbringe noget gofia eller bede om en panache fra en lokal butik.

Du kan også bruge lidt tid på at nyde seværdighederne langs Avenue Makkah al-Mukarramah og seværdigheder, såsom Monumental Arch, som ligger i nærheden af ​​ørkenen.

Hvis du opholder dig i El Aaiun på en længere ferie, kan du overveje at tilføje et par dagsture for at holde tingene friske og interessante. Smara kan være dybt inde i Sahara, men den indeholder ruinerne af en fæstning og er den eneste regionby, der ikke oprindeligt blev bosat af spanierne. Du kan også gå til den lille havn i Tarfaya, som kun ligger et par timer mod nord.

El Aaiun er også et godt sted at omfavne autentisk marokkansk køkken. Du finder også en håndfuld europæiske og vestlige spisesteder. Med havet på den ene side og Sahara på den anden er El Aaiun en unik og spændende destination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Laayoune
few clouds
27.2 ° C
27.2 °
27.2 °
61 %
10.3kmh
20 %
tors
27 °
fre
29 °
lør
29 °
søn
27 °
man
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ElAaiun
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#WesternSahara #ElAaiun #iElAaiun #visitElAaiun #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her