Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Edmonton

Canada

#Canada Rejser til Canada Canada føles som hjem. Uanset om du vælger at gå en tur langs byens havn, udforske de mange maleriske bjergruter, eller fare...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Edmonton

Edmonton blev grundlagt i slutningen af ​​det 18. århundrede som et fort og blev en stor handelsplads for “Hudson’s Bay Company” i regionen. Handel er der stadig i Edmonton hvor du kan finde Nordamerikas største shopping center. Livsglæde er der også i Edmonton der er kendt for mange årligt tilbagevendende festival.

“Fort Edmonton Park” giver besøgende et glimt af hvordan livet var i slutningen af ​​det 19 og det tidlige 20 århundrede. Personalet i parken er klædt som i de forskellige epoker der er portrætteret i parken, fra 1846 til 1920. Hver epoke er repræsenteret af en gade. Et damptog kører dig gennem parken, eller du kan gå gennem hver gade.

Flere populære begivenheder i Edmonton har festival bygget omkring dem, “Sourdough Raft Races” er særligt populær, mens de canadiske finaler i Rodeo er en meget stor og seriøs begivenhed. “International Fringe Festival” er den største af den type i Nordamerika og den næststørste efter Edinburgh festival. Andre store begivenheder er Dragon Boat Festival” og “Shakespeare Festival”.

Edmontons natteliv er blomstrende og sjovt. “Whyte Avenue” er det mest populære område i byen med mange klubber, barer og restauranter. Det er også et historisk distrikt med flere bygninger fra slutningen af ​​det 19 århundrede.

Med noget for alle at nyde er de kulturelle og rekreative muligheder i denne fantastiske canadiske by for gode til blot at ignorere.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Edmonton Tourist Information

9990 Jasper Ave
Edmonton, AB T5J 1P7

T: +1 780 401 7696

Alberta Tourism

Tourism Alberta official page

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Canadas turistkontor

#Touristboard Canada Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Canada #visitCanada #iCanada #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Canada valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5¢, 10¢, 25¢, 50¢ cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Dollar Bank of Canada#Canada #dollar #cad #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Edmonton
overcast clouds
-2.8 ° C
-0.7 °
-6.4 °
83 %
0kmh
90 %
tirs
2 °
ons
4 °
tors
1 °
fre
-1 °
lør
-7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Edmonton
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Edmonton #iEdmonton #VisitEdmonton #Alberta #VisitAlberta #Canada #VisitCanada #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her