Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Edinburgh

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Edinburgh

Denne by, som har været anerkendt som Skotlands hovedstad siden det 15. århundrede, er fyldt med monumenter og perspektiver, der tager pusten fra dig. Man skulle ikke tro det, men Skotlands hovedstad, Edinburgh er faktisk bygget på en gammel vulkan! Slottet har givet navn til byen og knejser stolt over byen på det ene af disse bjerge. Vulkanen har været udslukt i over 350 millioner år – til gengæld sprudler Edinburgh af liv og aktivitet.

Mange af byens historiske bygninger er i sig selv et besøg værd, herunder Holyrood Palace og Edinburgh Castle. Old Town og den georgiske New Town, der blev bygget i det 18. århundrede er begge på UNESCOs Verdensarvsliste, for slet ikke at tale om imponerende Canongate eller smukke Greyfriars.

Den gamle bydel i Edinburgh er bygget omkring hovedstrøget ’the Royal Mile’, der fører hele vejen op til det imponerende slot. ’The Old Town’ består af mange smalle og hyggelige gader, og her finder I et utal af små specialbutikker, der sælger alt fra whisky til campingudstyr.

En tur til Edinburgh, vil tage dig tilbage til gamle dage. Hvis du er klar til at tage en tur gennem tiden, så er her et par af de bedste steder at besøge under dit ophold.

Mange af de nationale museer ligger i Edinburgh

Efter du har set mange af de historiske seværdigheder, denne by har at byde på, så sørg for at give dig lidt tid til en tur gennem nogle af de nationale museer, der også findes i denne by. National War Museum ligger i Edinburgh Castle og entreen er inkluderet i adgangsprisen for slottet. Du kan finde udstillinger, der dækker mere end 400 år af Skotland i krig.

National Museum of Scotland blev dannet på grund af, at to tidligere uafhængige museer blev slået sammen, og resultatet har været vidunderligt. Entreen her er gratis, og du vil finde masser af udstillinger, der har direkte med det skotske folks historie at gøre. Det tilstødende Royal Museum dækker videnskab og teknologi.

Et af de unikke museer i Edinburgh er Museum of Childhood. Det er det første museum af sin art i verden, og det har en samling af legetøj og samlerobjekter fra barndommen, der daterer sig tilbage til det 18. århundrede. Entreen til dette museum er også gratis.

Hvorfor ikke besøge en af Skotlands mest populære attraktioner?

Edinburgh Zoo, der dækker omkring 82 acres, er landets næstmest populære attraktion. En del af årsagen til dette er, at to kæmpepandaer hører hjemme i denne zoo, men der er også en vidunderlig samling pingviner, da det var den første zoo til at begynde at studere dyrenes adfærd og endda starte en række bevarelsesprojekter. Koalaer er også repræsenteret her og haverne har en af de største samlinger af træer, man kan finde i landet.

Der er fem nationale gallerier, som du kan komme på rundtur i, mens besøger denne by. National Gallery of Scotland er sandsynligvis det bedste, og der afholdes regelmæssige udstillinger af malerierne i samlingen. National Gallery of Modern Art er et godt sted at besøge for dem, der elsker moderne kunst, men alle kan blive enige om de unikke portrætter og utrolige fotografier, der er udstillet på National Portrait Gallery.

Afslut din tur med en dag omkring Princes Street, hvor du vil finde masser af måder at få din indkøbslyst styret på. Butikkerne på George Street lige nord for Princes vil føre dig op til nogle mere eksklusive selvstændige butikker, hvis du også foretrækker det.

Seværdigheder i Edinburgh

Edinburgh Castle

Edinburgh Castle er et must for enhver, der besøger Edinburgh, Slottet ligger på toppen af ​​en massiv klippe med udsigt over hele Edinburgh og herfra har du med garanti den bedste udsigt over byen. Se de skotske kronjuveler, når du er her. Spar penge på entreen ved at booke online. Prøv at planlægge besøget så du er på slottet til kanonaden klokken et!

University of Edinburgh

The University of Edinburgh er grundlagt i 1583 og er dermed et af Storbritanniens ældste. De mange studerende præger livet i byens gader og giver et sprudlende café- og natteliv.

Scottish Parliament

Scottish Parliament Building er et imponerende bygningsværk for en stor dels vedkommende åben for offentligheden.

Camera Obscura

Camera Obscura er forløberen for fotografiet, gæsterne lukkes ind i et mørkt rum og gennem et lille hul i væggen projekteres gadelivet udenfor. Måske ikke i mega pixel kvalitet, men hvis man nu ikke har andet til rådighed er det en imponerende opfindelse. Se mere om Camera Obscura.

Scotch Whisky Heritage Center

The Scotch Whisky Heritage Center, dette må vel regnes for at være et must – i alle fald hvis man kan lide Whisky. Her på stedet handler alt nemlig om den fremragende skotske drik. Se mere her på siden.

Royal Yacht Britannia

Royal Yacht Britannia der har sejlet verdenshavene tynde med den engelske kongefamilie har du mulighed for at besøge når du er i Edinburgh. Se mere om Britannia her på websitet.

Rosslyn Chapel

Så du da Vinci koden og kunne du lide filmen, så besøg Rosslyn Chapel hvis du alligevel er i Edinburgh, Rosslyn Chapel ligger blot 10 kilometer fra Edinburgh. Du kan naturligvis også bare besøge Rosslyn virtuelt her på adressen.

National Gallery of Scotland

Dette verdensberømte galleri huser de bedste kunstværker, malerier og skulpturer fra renæssancen til det 19. århundrede. Værkerne omfatter håndværk af legender som Van Dyck, Tiepolo, Pisarro, Monet, Cézanne, Botticelli og Titian. Du kan også besøge Scottish National Portrait Gallery, der ligger i nærheden.

Scottish National Gallery of Modern Art

Dette galleri blev indviet i 1960 og derefter flyttet til et nyt sted, der i øjeblikket kaldes William Burn -bygningen, vest for byens centrum, i 1984. Galleriet har malerier af mestre fra det 20. århundrede som Lucien Freud og Adrian Wiszniewski. Også et besøg værd er Dean Gallery, som har en stor samling værker af billedhuggeren Eduardo Palazzo og Picasso.

Our Dynamic Earth

Dette er en spændende satsning for både turisterne og lokale. Du kan rejse tilbage i tiden ved hjælp af specialeffekter og den nyeste teknologi og se, hvordan jorden udviklede sig, og du kunne se vulkanudbrud, tropisk regnskov osv. Et besøg på den dynamiske jord ville vare i 90 minutter.

The Balmoral Hotel

Balmoral Hotel er et fremtrædende vartegn i den østlige ende af Princess Street og er det bedste hotel i Edinburgh, herunder suiter med indretning fra det 18. århundrede og fantastisk udsigt over byen. Det har en Michelin-stjerne restaurant Number One med en god menu, The Balmoral Bar serverer innovative cocktails i afslappede omgivelser, mens The Scotch præsenterer over 400 sorter af skotsk whisky.

Events i Edinburgh

St Andrew’s Day

Den skotske helligdag til ære for Skotlands skytshelgen. I weekenden er der normalt en række gratis begivenheder, for eksempel er der gratis adgang på flere seværdigheder i Edinburgh. Edinburgh Castle Esplanade afholder også spændende events denne weekend. Ceilidhs (traditionel gælisk social sammenkomst) finder ofte også sted på denne dag, hvilket giver dig mulighed for at prøve nogle traditionelle skotske danse til, som hovedregel, meget livlige bands. Tjek programmet på website

Edinburgh Sparkles

Vinteren i Edinburgh er fuld af begivenheder og festligheder, listen over arrangementer er meget, meget lang, for lang til at kunne nævne alle. I 6 uger er der masser af festlige begivenheder som f.eks skøjtebaner, skattejagt, hogmanay, dans, snesport, og enedelig masser af mad og drikke. Tjek oversigterne på websitet

Royal Highland Show

Denne fire dage lange begivenhed er ensbetydende med masser af sjov for hele familien! Underholdning, udendørs aktiviteter, shopping, mode, mad og drikke. Du finder alt det der har at gøre med livet på landet. Begivenheden tiltrækker årligt op mod 200.000 besøgende. Se program på website

Edinburgh Military Tattoo

En blændende og spektakulær begivenhed, der vel nok er den mest berømte event i Edinburgh. Afholdes på Esplanade i Edinburgh Castle over tre uger. Årligt optræder en række militære delinger , hovedsageligt fra de britiske væbnede styrker, Commonwealth og International Military Bands. Under Tatooet kan du opleve militærbands, dans, svære rutiner, lysshows og fyrværkeri. Tatooet udføres hver dag om aftenen og to gange på lørdage. OBS der er næsten konstant udsolgt, så køb af billet på forhånd er et must! Se program på website

The Edinburgh Festival Fringe

Hvert år i august er Edinburgh hjemsted for The Edinburgh Festival Fringe, der er et sandt overflødighedshorn af festivaler, messer og markeder – hvor ikke mindst Edinburgh Military Tattoo er et ’must’! Under festivalen bobler Edinburgh af underholdning og forlystelser. Se program på website

Edinburgh Mela Festival

Dette er en af ​​Europas største multikulturelle begivenheder, hvor mangfoldighed fejres gennem musik og opvisninger. “Mela” betyder “samling” i sanskrit og her mødes verdensomspændende kulturer for at fejre deres samfund. Et væld af begivenheder kan du opleve, såsom udstillinger, dans, teater, film, madboder, kunsthåndværk og optrædener af internationale og lokale talenter. Se program på website.

Hogmanay Festival

Desuden er Edinburgh hjemsted for Hogmanay, en herlig nytårsfest, der strækker sig over fire dage hvert år. Hogmanay Festival er den skotske fejring af årets sidste dag. Den 31. december har Edinburgh en af ​​de største nytårsfester i verden, da den spænder over tre dage. Det begynder med en massiv fakkeloptog fra Parlamentets plads til Son et Lumiére på Calton Hill, og slutter med fyrværkeri for at signalisere begyndelsen af ​​festlighederne. Byen er vært for en gadefest hele natten og byder på mange populære bands. Loony Dook finder sted på nytårsdag, hvor de modige vader ud i det kolde vand i floden Forth. Se program på website.

Rejser til Edinburgh, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Edinburgh og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Edinburgh Tourist Information

3 Princes Street
Edinburgh

T: +44 131 473 3868

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Edinburgh City Walk

#CityWalk City Walking Tour Edinburgh, video Edinburgh https://www.youtube.com/watch?v=MXwBUPf0YyM   #Edinburgh #UK #Citywalk #Sightseeing #Video

Smuttur til Edinburgh 476 kr p.p.

Weekend i Edinburgh Afrejse fra København: 25/10 2020 Hjemrejse fra Edinburgh: 28/10 2020 Overnatning: Piries Hotel, Haymarket, Edinburgh Vi har gennemskuet et godt rejsetilbud til Edinburgh hvis du...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Edinburgh
few clouds
9.7 ° C
10.6 °
8.4 °
86 %
5.1kmh
20 %
søn
15 °
man
14 °
tirs
17 °
ons
11 °
tors
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Edinburgh
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Edinburgh #iEdinburgh #VisitEdinburgh #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her