Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Edinburgh of the Seven Seas

Tristan da Cunha

Tristan da Cunha

#Tristan da Cunha Tristan da Cunha Denne gruppe af fjerntliggende vulkaniske øer, der ligger midt mellem Afrika og Sydamerika, er den fjernest beliggende og beboede i...

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om Edinburgh of the Seven Seas

Beliggende næsten 2.200 km fra de nærmeste naboer, er Edinburgh of the Seven Seas verdens fjernest beliggende permanente bosættelse. Det er et sted, hvor livet utroligt nok virker normalt, men der er går ikke længe inden forskellene bemærkes. I stedet for gader er der for eksempel asfalterede vandrestier. Fordi der er så få private køretøjer på øen, har nummerpladerne kun to eller tre cifre. Skal der være fest og farver er der en pub på øen, kaldet Albatross Bar, denne er åben om aftenen eller søndag eftermiddag.

På et tidspunkt var der kun fire familier i bosættelsen her. Familie er et og alt i Edinburgh of the Seven Seas og dette afspejles i øens eneste museum. The Thatched House Museum fortæller og udstiller historier om øens fortid. Du kan støde på en springpingvin eller to på din tur rundt i “byen”. Inaccessible Island og Nightingale Island kan besøges under dit ophold, afhængigt af vejret selvfølgelig. Disse er naturreservater, hvor du helt sikkert kan støde på en arrogant albatros eller en nysgerrig pingvin.

I Edinburgh of the Seven Seas er jorden ejet i fællesskab. Alle er landmænd på deres eget stykke jord hvor der hovedsageligt dyrkes kartofler, men der er også fiskeriet. Øen har en blomstrende languster og hummerindustri. En omfattende planlægning er nødvendig hvis du vil besøge den fjernest beliggende ø i verden. Krydstogtsskibe, fragtskibe eller fiskefartøjer er måden at tage sig frem på. Selv da er der omkring 30% chance for vejret kan forhindre at du kan komme i land.

Men hvis du kan kommer frem vil du opdage, hvorfor så mange foretrækker at bo her, langt væk fra alle andre.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
EdinburghoftheSevenSeas
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#TristandaCunha #EdinburghoftheSevenSeas #iEdinburghoftheSevenSeas #visitEdinburghoftheSevenSeas #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her