Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Durham

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Durham

Denne historiske by befinder sig på Wear-flodens bred og i 2016 fejrer slottet fra det 11. århundrede at det er 30 år siden det fik sin plads på Verdensarvslisten. Mens du er på besøg i byen bør du tage på en rundvisning i slottet of udforske byens rødder. Vi anbefaler at du prøver at indarbejde de følgende elementer i din rejseplan.

Durhams broer

Adskillige middelalderlige murværksbroer krydser over Wear-floden i Durham og byder besøgende på chancen for at nyde den klassiske hvælvingsarkitektur som har tiltrukket malere og fotografer i flere århundreder. Fire af byens broer er klassificerede som Grade 1 landmærker. Kingsgate Bridge blev bygget i 1967 og dens moderne stil gør at den er noget helt unikt.

Besøg katedralen

Durhams katedral stammer fra år 995 og er en af de bedste resterende eksemplarer af Normannisk arkitektur. Katedralen blev mest brugt som et sæde for biskoppen og til tilbedelse. Bygningens tårn tjente også som en udkigspost takket være dets højde på 66 meter. Sørg for at lægge ekstra mærke til den stenudskårne skildringer af byens stiftelse mens du er på besøg i katedralen.

Helbred dig selv

Kepier Hospital blev grundlagt i 1112 og udgjorde oprindeligt en del af katedralkomplekset. Der er adskillige haver og stier i området som du frit kan bruge til at udforske Durham. Sørg for også at besøge Durhams gatehouse som står vagt over byen.

Durham har mere end 1.000 års historie at byde besøgende på men formår alligevel at tilbyde et moderne twist på den klassiske ferieoplevelse. Hvis du gerne vil omfavne din fortid, nutid, og fremtid på en meningsfuld måde er Durham uden tvivl det rette sted for dig.

Rejser til Durham, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Durham og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Durham Tourist Information

Durham City
County Durham
DH1 1WA

T: +44 03000 262626

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Durham
overcast clouds
15.3 ° C
16.1 °
14.8 °
82 %
0.5kmh
94 %
tirs
16 °
ons
16 °
tors
16 °
fre
14 °
lør
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Durham
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Durham #iDurham #VisitDurham #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her