Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Dundee

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dundee

Når folk tænker på Dundee, er det første, der falder dem in, ofte krokodiller i Australien i stedet for denne by i Skotland. Byen, som ligger i de centrale lavlande på Firth of Tay, er en middelalderby bygget på journalistik, marmelade, og jute.

Du ved, din oplevelse vil blive en lille smule anderledes, når du ser, at der står en bronzefigur af Desperate Dan på byens torv! Foruden velbesøgte Discovery Point og Verdant Works Museum får du her et lille kig på, hvad denne livlige by kan tilbyde sine besøgende.

Findes der virkelig regnbuer og enhjørninger i Dundee?

Du kunne tage ud og besøge RRS Discovery og opleve et af verdens bedste flydende museer. Du kan også lade være med at slås med turisterne og opleve den autentiske atmosfære af et saltsejlskib, der er bygget i det tidlige 19. århundrede. Unicorn er det ældste britisk byggede skib, der stadig er på vandet, og som havde plads til 46 kanoner. Hun blev pensioneret næsten umiddelbart efter, at hun blev lanceret, og hun kom aldrig i krig, men det er en fordel for dig.

Når du har set havets skønhed, er det tid til at se selve byens skønhed. Du kan gøre dette ved at klatre op Dundee Law for at få en god udsigt over de to Tay broer. Du skal bare være forberedt på en lang opstigning, da den er 174 meter høj.

Et sidste stop på McManus Galleries vil afrunde den perfekte oplevelse. De ligger i en gotisk inspireret victoriansk bygning, bygget i 1867, og du kan tage dig god tid til at udforske de mange udstillinger, de har her. Det er en rejse gennem tiden, da byens historie bliver udforsket helt tilbage til jernalderen, og der er også levn fra Tay Bridge katastrofen her.

Der er altid en chance for at more sig i Dundee?

Et af de bedste steder at være i Dundee er Metro. Du vil ikke blot få en god udsigt over den gamle victorianske kaj, du vil komme til at nyde følelsen af overkommeligt raffinement med din middagsoplevelse. Prøv at reservere bord før 7 pm at drage fordel af deres meget overkommelige 3-retters middagsmenu. Hvis du ikke gør det, er det også helt fint, for den kylling i karry, der kommer ud af køkkenet, er noget af det bedste i verden.

Bagefter skal du tage dig tid til at tage på Speedwell Bar for at få et ordentlig krus rigtigt fadøl. Her kan man også få en række fremragende maltwhiskyer, og atmosfæren er heller ikke dårligt. Det er helt sikkert et af de bedste Edvardianske barer i hele Dundee. Der er masser af varm mahogni, der giver ekstra atmosfære til de kolde krus øl, du kan nyde!

Seværdigheder i Dundee

Sensation Science Centre

Dette er et Science Center med en forskel. Det tager sansernes mekanik som en base, hvorfra man kan udforske verden omkring os ved hjælp af masser af interaktive værktøjer til at holde de unge og de unge i hjerte glad.

Verdant Works

Tager dig med på en historisk rundvisning i jutehandlen. Historien om jute og historien om Dundee er uadskillelige. På sit højeste beskæftigede industrien 50.000 mennesker i byen og opfyldte meget af verdens efterspørgsel efter jutevarer.

Glamis Castle

Er familiens hjemsted for jarlene i Strathmore og Kinghorne og har været en kongelig bolig siden 1372. Her kan du fejre barndomshjemmet for dronning Elizabeth, dronningens mor.

Arbroath Abbey

Var vært for den mest betydningsfulde begivenhed i skotsk historie. Den 6. april 1320 blev den skotske uafhængighedserklæring underskrevet af den samlede skotske adel i Arbroath Abbey.

Barry Mill

Hvilket er en mølle fra begyndelsen af det 19. århundrede. Her kan du nyde seværdigheder og lyde fra vandhjulets stænk og lyden og duften af slibende korn.

Angus Folk Museum

Dette er et af Skotlands fineste folkemuseer, og det er her, man kan finde ud af om livet i det landlige Skotland i løbet af de sidste 200 år.

Rejser til Dundee, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Dundee og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dundee Tourist Information

16 City Square,
Dundee, Angus,
DD1 3BG

T: +44 131 473 3868

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Dundee – Video

#Dundee Dundee Citytour Video   #Dundee #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dundee
few clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.1 °
78 %
3.6kmh
20 %
man
13 °
tirs
15 °
ons
11 °
tors
14 °
fre
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dundee
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dundee #iDundee #VisitDundee #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her