Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Dundee

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Dundee

Når folk tænker på Dundee, er det første, der falder dem in, ofte krokodiller i Australien i stedet for denne by i Skotland. Byen, som ligger i de centrale lavlande på Firth of Tay, er en middelalderby bygget på journalistik, marmelade, og jute.

Du ved, din oplevelse vil blive en lille smule anderledes, når du ser, at der står en bronzefigur af Desperate Dan på byens torv! Foruden velbesøgte Discovery Point og Verdant Works Museum får du her et lille kig på, hvad denne livlige by kan tilbyde sine besøgende.

Findes der virkelig regnbuer og enhjørninger i Dundee?

Du kunne tage ud og besøge RRS Discovery og opleve et af verdens bedste flydende museer. Du kan også lade være med at slås med turisterne og opleve den autentiske atmosfære af et saltsejlskib, der er bygget i det tidlige 19. århundrede. Unicorn er det ældste britisk byggede skib, der stadig er på vandet, og som havde plads til 46 kanoner. Hun blev pensioneret næsten umiddelbart efter, at hun blev lanceret, og hun kom aldrig i krig, men det er en fordel for dig.

Når du har set havets skønhed, er det tid til at se selve byens skønhed. Du kan gøre dette ved at klatre op Dundee Law for at få en god udsigt over de to Tay broer. Du skal bare være forberedt på en lang opstigning, da den er 174 meter høj.

Et sidste stop på McManus Galleries vil afrunde den perfekte oplevelse. De ligger i en gotisk inspireret victoriansk bygning, bygget i 1867, og du kan tage dig god tid til at udforske de mange udstillinger, de har her. Det er en rejse gennem tiden, da byens historie bliver udforsket helt tilbage til jernalderen, og der er også levn fra Tay Bridge katastrofen her.

Der er altid en chance for at more sig i Dundee?

Et af de bedste steder at være i Dundee er Metro. Du vil ikke blot få en god udsigt over den gamle victorianske kaj, du vil komme til at nyde følelsen af overkommeligt raffinement med din middagsoplevelse. Prøv at reservere bord før 7 pm at drage fordel af deres meget overkommelige 3-retters middagsmenu. Hvis du ikke gør det, er det også helt fint, for den kylling i karry, der kommer ud af køkkenet, er noget af det bedste i verden.

Bagefter skal du tage dig tid til at tage på Speedwell Bar for at få et ordentlig krus rigtigt fadøl. Her kan man også få en række fremragende maltwhiskyer, og atmosfæren er heller ikke dårligt. Det er helt sikkert et af de bedste Edvardianske barer i hele Dundee. Der er masser af varm mahogni, der giver ekstra atmosfære til de kolde krus øl, du kan nyde!

Dundee er en utrolig by, der byder på masser af gæstfrihed til alle, der besøger den. Dette samfund, som er lidt ejendommeligt med masser af naturlig skønhed, venter på at byde dig velkommen med åbne arme. Planlæg dit besøg i dag, og du vil ikke blive skuffet!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dundee Tourist Information

16 City Square,
Dundee, Angus,
DD1 3BG

T: +44 131 473 3868

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Dundee – Video

#Dundee Dundee Citytour Video   #Dundee #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dundee
light rain
18.4 ° C
20.4 °
17.1 °
73 %
5.1kmh
75 %
tors
18 °
fre
17 °
lør
15 °
søn
16 °
man
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dundee
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dundee #iDundee #VisitDundee #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her