Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Dubrovnik

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Dubrovnik

I samme øjeblik, du fanger et glimt af Dubrovnik fra himlen, ved du, at dit besøg til denne by vil være en storslået oplevelse. Ifølge legenden blev byen grundlagt fordi, flygtninge fra en nærliggende by havde brug for et sikkert sted at bo.

Nylige undersøgelser tyder på, at byen faktisk blev grundlagt af grækerne i tiden før Kristus, men uanset hvad man tror, er der ingen tvivl om, at den befæstede by og dens omgivende samfund vil gøre dig målløs. Dette feriested ved Middelhavet, som er endnu mere populært nu på grund af Game of Thrones serien, kalder dig til at besøge den. Vil du lytte til dens opfordring?

Murene i Dubrovnik er faktisk et imponerende syn

Det er ikke ofte, du kan finde massive beskyttende stenmure, der er i så god stand, som murene i Dubrovnik er. De er oprindeligt bygget i det 7. århundrede, hvilket falder sammen med byens grundlæggelse, og fæstningsværker blev føjet til gennem århundreder, blandt andet med en massiv tilføjelse i middelalderen. Det er en af de få defensive strukturer, som aldrig blev brudt af en invaderende hær i løbet af denne periode. I dag er der mange af disse mure, man kan komme på ture til i den gamle del af byen.

Mens du udforsker murene, vil du bemærke, at udsigten over byen og de omkringliggende områder og havet simpelthen er spektakulære. For de bedste udsigt, skal du gå langs murene, indtil du når seværdighederne ved Minceta Tower. Derfra kan man se resterne af den omgivende voldgrav og kanoner, der befæstede denne “sofistikerede” handelsbastion.

Tag en tur ned ad Stradun Street

Når du kommer ned fra murene igen, vil vi anbefale dig at nyde skønheden og enkeltheden i Stradun Street, som er den primære allé, der går gennem den gamle bydel. Bare rolig – det er en gågade, så der er ikke nogen biler at bekymre sig om, når ekkoet dine fodspor lyder fra kalkstensfortovet. Mange af de historiske bygninger i denne by, som du vil få lyst til at se, når lige op til denne gade, der strækker sig 300 meter. Vi anbefaler dig også at tage dig tid til at se det store Onofrio-springvand, mens du er der.

Hvis du ønsker at komme ud af byen for en stund, vil det være et glimrende valg at besøge det ældste arboret, der stadig er i aktiv brug i denne del af verden. Trsteno Arboretet blev grundlagt i det 15. århundrede og dækker mere end 60 hektarer med hængende haver, smukke monumenter og stenveje og -mure, der går helt op til havnefronten. Gamle akvædukter omringer også stadig dette fredelige område, som giver hver eneste besøgende chancen for at nyde et øjebliks middelalderlig lyksalighed i denne meget moderne by.

Er du klar til selv at besøge Dubrovnik? Så du kan opleve alt det, denne utrolige by har at tilbyde. Folk har oplevet dens humor og charme i århundreder – det er tiden, at også du oplever dem.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dubrovnik Tourist Information

Obala Ivana Pavla II. br.1
20000 Dubrovnik

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Dubrovnik – Video

#Dubrovnik Dubrovnik Citytour Video   #Dubrovnik #Croatia #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Kroatien

#Kroatien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Kroatien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Dubrovnik Boutique & Luksushoteller

#Dubrovnik Dubrovnik Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Dubrovnik Havnebyen Dubrovnik er turistcentret i den sydlige kroatiske kystregion. Byen...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dubrovnik
clear sky
12 ° C
12 °
12 °
43 %
5.1kmh
0 %
fre
14 °
lør
13 °
søn
12 °
man
13 °
tirs
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
DUBROVNIK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #dubrovnik #idubrovnik #visitdubrovnik #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her