Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Dubai

Emiraterne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Dubai

#Dubai Rejser til Dubai Byen Dubai, som ligger i De Forenede Arabiske Emirater, byen Dubai daterer sig tilbage til mindst det 11. århundrede. Det er en...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Dubai Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Dubai

Den næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater, Dubai, ligger mellem Abu Dhabi i syd og Sharjah i det nordlige emirat. Hovedstaden, også kaldet Dubai City, er delt af Dubai Creek-indløbet. Siden opdagelsen af ​​sort guld, regionens enorme oliereserver, er den tidligere ørkenby Dubai vokset til en futuristisk drømmeby i løbet af de sidste 40 år. Ørkenmetropolen har godt over en million indbyggere i dag.

Det blomstrer overalt. Dubai er blevet en legeplads for verdens mest berømte arkitekter. De skøreste byggeprojekter i vores tid bliver realiseret her, og mulighederne synes næsten ubegrænsede. For nylig tiltrak de unikke hoteller, Burj Al Arab og Jumeirah Beach Hotel, mange internationale turister til at tilbringe deres ferie i Dubai.

Kilometer tomme strande, rent havvand og en forskellig undervandsverden. På Dubais 70 kilometer kystlinje er denne drøm om en ferie stadig ved at blive en realitet. Derudover sikrer mange vand- og forlystelsesparker en masse sjov og variation. De forskellige sportsbegivenheder, fra kamel til hestevæddeløb, er også en tur i Dubai værd.

Du kan få et indblik i kulturen i Dubai før olietilværelsen i museumsbyen, Heritage and Diving Village, der blev etableret i 1997. Her er fiskernes liv og det traditionelle beduins befolkning repræsenteret. Oprindeligt rekonstruerede stenhuse og arabisk musik tager besøgende med på en rejse gennem tiden. Her finder du også mange små restauranter og butikker, der tilbyder traditionel mad og håndværk fra Dubai. I Dubai er shopping dog normalt baseret på den amerikanske model i såkaldte indkøbscentre. Disse store indkøbscentre tilbyder alt hvad dit hjerte ønsker og lidt mere. Den usædvanlige arkitektur er også imponerende her. Souk Madinat Jumeirah blev for eksempel skabt helt i stil med et gammelt arabisk palads. Hvis du vil opleve eventyr a la 1001 nætter, anbefaler vi en tur til den store arabiske ørken. Et særligt højdepunkt er de organiserede ture med en overnatning i ørkenen.

Vartegn

Emirates Golf Club: for alle golfentusiaster afholdes en PGA-turnering her en gang om året
Dubai Creek: Krydderimarkedet og de mange små smykkebutikker på guldmarkedet er specielle
Dagsture: Sharjah, Ajman og Abu Dhabi
Streetwise teater
Skihal i Dubai: sne sjov i ørkenstaten

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Dubai International Airport

#DXB #Airport Dubai International Airport U A E Airport Website IATA: DXB ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Dubai International...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dubai #UnitedArabEmirates #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her