Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dover

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dover

En storslået by med masser af historie og karakter, for ikke at nævne en blomstrende international speedway, ligger Dover i det kystnære område af Delaware-floden og blev etableret i 1683 og blev hovedstad i Delaware i begyndelsen af ​​1780’erne. Byen har formået at bevare en række af sine tidligste træk med mange smukke murstensbygninger og en mærkbar malerisk stemning i det ældste kvarter.

The Green er et fremtrædende træk ved State Street og går tilbage til begyndelsen af ​​1720’erne, da det blev anlagt efter anmodning fra den lokale William Penn, en ejendomsentreprenør fra England, der var ansvarlig for meget af udformningen og planlægningen af ​​den tidlige Dover.

Downtown-distriktet er et behageligt sted at tage en spadseretur med sine attraktive boulevarder foret med høje modne træer. Delware State Capitol Building er svært at gå glip af mellem Liberty Street og Legislative Avenue, hvor gratis guidede ture forklarer både Dovers historie og dens statshus.

Vandreture i byen afgår tæt ved ledet af udklædte guider og også helt gratis. For yderligere oplysninger om byens turisme, se efter turistinformationscentret, der står på Federal Street, lige nede ad vejen fra Capitol og sammen med Biggs Museum of American Art.

For en seriøs spænding vælger besøgende ofte at afslutte deres ferie med en af ​​de årlige NASCAR race-weekender på Dover International Speedway, der ligger på North Dupont Highway, mellem campus i Delaware State University og North Dover Shopping Center . Når et løb foregår, udvides befolkningen i Dover hurtigt og næsten overløber, og det er ikke usædvanligt, at byen ser mere end 200.000 mennesker i byen.

Turister, der ønsker at se seværdigheder, vælger ofte at starte ved Delaware State Capitol, inden de går videre til South State Street og dens forskellige vartegn. Disse inkluderer Bradford-Loockerman House, John Bullen House, Christ Church og den historiske Greenwold-bolig, der stammer fra begyndelsen af ​​1860’erne. Guidede ture i Delaware Governor’s Mansion på Kings Highway anbefales og på West Water Street rangerer det private Eden Hill House blandt de ældste bygninger i Dover, der bygges mod slutningen af ​​1740’erne og byder på en interessant fortid.

Dover Air Force Base ligger på den østlige side af byen og er faktisk den største flybase i USA. Det er her, hvor du finder det populære Air Mobility Command Museum og dets mange vintage fly. For noget mere traditionelt er Delaware State House Museum on The Green fyldt med information om byens oprindelse. Mange af byens vigtigste årlige begivenheder er iscenesat omkring Delaware State House Museum og The Green, såsom den enormt populære og ekstremt historiske Dover Days Festival hver maj, der finder sted i begyndelsen af ​​måneden og blev først afholdt i 1933, prale af fremmøde tal i regionen på 50.000 mennesker i dag. Yderligere museer dækker emner som politistyrke, slaveri og den tilhørende underjordiske jernbane, grammofonregistreringer og landbrug.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Delaware Tourism

VisitDelaware.com
99 Kings Highway
Dover, DE 19901

T: +1 866-284-7483

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dover
clear sky
17.6 ° C
18.9 °
15 °
71 %
1.3kmh
1 %
tirs
14 °
ons
3 °
tors
3 °
fre
13 °
lør
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dover
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dover #iDover #VisitDover #Delaware #VisitDelaware #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her