Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Dortmund

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dortmund

Dortmund ligger i den vestlige, centrale del af Tyskland og er en af ​​de 10 største byer i landet. Syd for byen er floden Ruhr, hele området kaldes “den grønne metropol” på grund af det store antal parker, skov og vandveje der er i området.

Rombergpark er en 65 hektar stor botanisk have og arboretum som er åben hver dag. Parken blev oprindeligt anlagt i 1822 af Romberg-familien som engelsk landskabspark. I parken er der flere drivhuse, monumenter og samlinger af lægeplanter.

Hvis du foretrækker at tage en historisk rundvisning i byen er det bedste sted at starte ved Reinoldikirche. Den oprindelige konstruktion af kirken begyndte i det tidlige 13. århundrede, kirken ligger på den gamle markedsplads. Besøg også Petrikirche og se alteret med mere end 600 udskårne figurer der repræsenterer 30 scener fra Kristi korsfæstelse.

Når du går rundt i byen vil du sandsynligvis bemærke en bygning med et stort “U”. Det er U-Tower der tidliger var et bryggeri. Det blev oprindeligt bygget i 1926 men blev renoveret for få år siden og er nu Museum Ostwall, som er et moderne kunstmuseum.

Udflugter fra Dortmund

Schloss Nordkirchen

Kendt som “Versailles of Westphalia” var Schloss Nordkirchen residens for biskopperne i Münster. Slottet kan kun besøges på guidede ture på søndage og helligdage fra 11:00 til 17:00.

Parken er åben hele året. Rundvisninger i parken er den første søndag i måneden fra april til september kl. 15.00.

Schloss 1
59394 Nordkirchen

www: Website

Rejser til Dortmund, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Dortmund og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dortmund Tourist Information

Königswall 18 a
44135 Dortmund

T: +49 0231 18999 222
F: +49 0231 18999 333

www: website link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Dortmund

Dortmund Turistinformation Hotel & Apartment Dortmund Dortmund Julemarked Dortmund er en af ​​Tysklands mest succesrige shopping attraktioner med et stort udvalg af butikker. Dortmunds mange butikker tilgodeser...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dortmund
clear sky
27.5 ° C
29.5 °
26 °
46 %
3.6kmh
0 %
fre
29 °
lør
24 °
søn
25 °
man
27 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dortmund #iDortmund #VisitDortmund #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her