Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Donegal

Irland

#Ireland Rejser til Irland Irland byder besøgende på bølgende grønne bakker, stendiger, rustik mad og en fortryllende stemning, du aldrig vil se magen til. Du kan selvfølgelig...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Donegal

Donegal er et klassisk irsk samfund, der har et unikt navn, “Udlændingenes Fort.” Indtil begyndelsen af det 17. århundrede blev dette samfund betragtet som hovedstad for et gælisk kongerige, der blev styret af O’Donnell Klanen.

Donegal ligger ved udmundingen af Eske ved Donegal Bay, og Bluestack bjergene danner en dejlig baggrund. Du vil ofte befinde dig på The Diamond, i byens centrum, fordi det er her, det hele synes at ske. Har du planer, der vil bringe dig til Donegal i den nærmeste fremtid? I bekræftende fald er her et par af de højdepunkter, en tur hertil kunne byde på.

Du må ikke gå glip af Donegal Castle!

Du kan finde Donegal Castle lidt oppe ad floden hvor Eske drejer, stående som et bevis på, hvad den irske og engelske var i stand til før i tiden. Det blev bygget af O’Donnel Klanen i det 15. århundrede, og det fungerede som det primære sæde for deres magt. Det blev fuldt restaureret for omkring 20 år siden, og de kæmpemæssige udendørsarealer er et vidunderligt sted at ligge og slange sig på en smuk dag.

Hvis du opdager, at en dag væk fra byens trængsel og travlhed mere er noget for dig, så tag over til Fort Dunree for at nyde Lough Swillys kringlede fjorde. Det er en af landets bedste havne og har været vidne til vikingeinvasioner, engelske invasioner og masser af irsk kampånd gennem hundredevis af år. De seks forter på havnen blev bygget i 1798 efter opstanden og Dunree er langt det bedst bevarede.

Du kan heller ikke slå udsigterne fra Slieve League, som muligvis er de højeste klipper i hele Europa. De er omkring 600 meter høje, men ikke helt lodrette, og de har et direkte styrt til havet. Man hører en masse om at besøge Cliffs of Moher, når folk hører, at man planlægger at besøge Irland, men du kan heller ikke ignorere skønheden af disse klipper.

Hvad har Donegal ellers at byde på ?

Enhver tur til Donegal skal også omfatte mindst én aften på Olde Glen Bar and Restaurant. Det falder måske ikke under irsk lov at gøre det, men det burde det! Dette er en autentisk pub, helt ned til gulvet, der er lige fra 1700-tallet, og du får en fantastisk øl på pubben. Gå ud bagved til bondegårdshuset, så du også kan få et fantastisk måltid, mens du er der. Der er ingen reservationer, så det er bedst at dukke op mindst 30 minutter før tiden.

Du må heller ikke gå glip af at nyde Cove. Det ser ikke så appetitvækkende udefra, men et lille snus til de subtile asiatiske indflydelser, der præger deres friske fisk og skaldyr, vil få dig til at ombestemme dig ret hurtigt! Der er også en hyggelig lounge ovenpå, du kan nyde, når du har fået nok at spise fra menuen.

Er du klar til alt, hvad Donegal har at tilbyde dig, i dag? Dette smukke samfund venter på at byde dig velkommen med åbne arme. Det er op til dig at sørge for, at tage imod invitationen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Irlands turistkontor

#Touristboard Ireland Tourism Authority Tourism Ireland, 5th Floor Bishop's Square, Redmond's Hill, Dublin D02 TD99 Ireland Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Ireland #visitIreland #iIreland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Irland

#Irland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Irland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Irland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#ireland #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Donegal
broken clouds
16.5 ° C
16.5 °
16.5 °
93 %
1.6kmh
77 %
lør
26 °
søn
24 °
man
19 °
tirs
18 °
ons
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Donegal
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Donegal #iDonegal #VisitDonegal #Ireland #VisitIreland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her