Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Doncaster

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Doncaster

Doncaster, som ligger i South Yorkshire har en masse at byde på ud over den typiske pub crawl.

Nutidens Doncaster, som oprindeligt blev grundlagt under den romerske besættelse af området, er et familievenligt samfund, der henvender sig til de unge såvel som dem, der stadig er unge af hjerte. Dette gør det til det perfekte sted at nyde den næste gang du har brug for at komme væk fra det hele!

Beliggende i centrum af Doncaster ligger byens Museum og Kunstgalleri, som er opkaldt efter byen. Det ligger i de lukkede haver, der findes i byens centrum og først blev åbnet i 1964. En tur på museet vil fortælle dette samfunds historie gennem dekorativ og fin kunst, naturhistorie og endda arkæologi. Museet har også et roterende skema for midlertidige udstillinger, der hjælper dig til at få endnu mere værdi for entreprisen.

Mens du alligevel er ved at besøge museer, ligger Regimental Museum i samme bygning som Doncaster Museum. Højdepunktet ved dette museum er, at det har en af ​​de mest omfattende medaljesamlinger, der udstilles nogen steder i landet. Der er også Aeroventure, som er et museum, der har flyvemaskiner og luftfartsmemorabilia fra efterkrigstiden.

Efter at have været på opdagelse indendørs, virker det kun naturligt at gå på opdagelse udendørs i Doncaster! Tag over til BJ Planteskoler, hvor du vil finde et stort udvalg af buske, træer og stauder, der bare venter på at blive fotograferet. Georginer blomstrer i stor herlighed i løbet af sensommeren, mens øer af græs bølger i brisen. Haverne er dog kun åben fra maj til august, og du skal bestille tid for at se dem.

For en hel eftermiddags nydelse, anbefaler vi Doncaster Lakeside. Det er et helt detailhandels- og fritids-kompleks, der er perfekt for hele familien. Du kan snuppe en film i biografen, bowle, eller endda leje en vandcykel for at nyde lidt tid på søen. Der er også kajakker til rådighed i både single og double, hvis du foretrækker det, og til overkommelige priser. Hvis du tager ind omkring deres Tourist Information Center, er der en god chance for at hente en rabatkupon.

Rejser til Doncaster, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Doncaster og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Doncaster Tourist Information

1 Priory Place
Doncaster,
South Yorkshire
DN1 1BN

T: +44 1302 734309

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Doncaster
clear sky
16 ° C
16.4 °
15.4 °
72 %
4.1kmh
0 %
man
16 °
tirs
19 °
ons
17 °
tors
17 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Doncaster
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Doncaster #iDoncaster #VisitDoncaster #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her