Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Dole

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dole

Flodbredden strækker sig smukt, tilsyneladende fanget i en tidslomme, der bringer de besøgende tilbage til det 18. århundrede. Vinden blæser dig blidt i ansigtet, og du fortaber dig i en dagdrøm om en forgangen tid, der alligevel synes meget virkelig på alle måder.

Dole er måske ikke det mest populære turiststed i Frankrig, men hvordan kan den også konkurrere med så store navne som Paris eller Bordeaux? Men dette lille samfund tilbyder dig en rigtig god chance for et afslappende eventyr. Hvis du har planer, der bringer dig til Dole inden for den nærmeste fremtid, er her et par måder, hvorpå du kan gøre dine egne dagdrømme til virkelighed!

Tilbring en dag med at nyde den gamle bydel

Den Gamle By i Dole har de klassiske snoede, smalle gader, som du ville forvente af ethvert historisk europæisk samfund. Bygningerne er tæt sammenvævet og de fleste døråbninger har er stadig prydet med deres oprindelige våbenskjolde. Du kan finde små gårde, små nicher af historien og jerngelændere der vil hjælpe til at føre dig ad trapper, der vil bringe dig til nogle af de bedste skjulte perler deromkring. Tag dit kamera med, så du kan fotografere alle de mange tårne, der er indarbejdet i den arkitektur, der vil omgive dig!

Når du har udforsket den vidunderlige gamle by, har du mulighed for at udforske en af ​​de bedste gamle skove i hele Frankrig. Foret de Chaux er kendetegnet af syv forskellige kolonner, der blev designet i 1826 og er med til at vejlede dig under turen. Sørg for at stoppe i La Vieille-Loye under dit besøge i skoven, så du kan nyde de grotter, der er i klipperne, som har udsigt til Doubs.

Et sidste stop på en dag fyldt med eventyr i Dole er normalt Collégiale Notre-Dame de Dole. Klokketårnet på kirken strækker sig 75 meter højt og det er et primære vartegn for fællesskabet. Det blev bygget som et symbol på genfødsel efter at byen blev hærget af Louis XI og har en række marmorværker og et massivt træorgel fra det 18. århundrede.

Driver vejret dig indendørs?

Hvis vejret ikke samarbejder med dig, eller du bare ønsker at gå på opdagelse indendørs i stedet for udendørs, så Museet for Fin Kunst er et af højdepunkterne i enhver rejse til Dole. Du vil finde det i den gamle officerspavillion, der daterer tilbage til det 18. århundrede, og der er en række arkæologiske udstillinger i museet foruden kunsten. Der er en konkret og forståelig vægt på fransk kunst i udstillingerne, men der er også eksempler på kunst fra resten af verden, der kan dateres tilbage til det 15. århundrede.

Afslut din tid i Dole med en eftermiddag på Place aux Fleurs, som er et dejligt lille torv, der daterer tilbage til det 17. århundrede. Det byder på en fin udsigt over den gamle bydel, og der er et springvand designet af Rosset, så sørg for at tage dit kamera med.

Er du snart klar til at besøge Dole? Med rødder, der er solidt placeret i historien og eventyr omkring hvert hjørne, er det måske tiden at lade vinden blæse dig blidt i ansigtet. Begynd din dagdrøm i dag.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bourgogne Franche-Comté Tourism

BP 20623
21006 Dijon Cedex

T: +33 (0)3 80 280 280
F: +33 (0)3 80 280 300

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Dole
clear sky
26.8 ° C
26.9 °
20.6 °
47 %
4.1kmh
0 %
fre
28 °
lør
25 °
søn
27 °
man
29 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dole #iDole #VisitDole #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dole
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her