Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Djerba

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Djerba

Djerba, som ligger ud for Tunesiens kyst, er den største ø i Nordafrika og den ligger i Gulf of Gabes. Det er en smuk ø, der har masser af frugtbart agerland, men det er ikke derfor folk besøger Djerba. Solnedgange på denne ø er mere end spektakulære og strandene er ofte stille, varme og afslappende. Science fiction-fans kan genkende nogle af seværdighederne på Djerba, når de besøger, fordi udendørsscenerne til ”Mos Eisley on Tatooine” blev filmet på øen.

Uanset om du tager dertil for stranden, solnedgangene, eller for at se nogle af dine foretrukne scener fra en fantastisk film, Djerba har masser at tilbyde sine besøgende hver dag. Lad os kigge lidt på nogle andre ting, denne fantastiske ø har at byde på!

Hvorfor ikke besøge nogle krokodiller, mens du er på øen?

Hvis du ønsker at se et sted, der har flere krokodiller end du nogensinde har set før på én gang, så er Krokodilfarm Animalia stedet at tage hen. Ikke alene bliver dyrene behandlet godt i på denne park, men der er også et par andre områder, du kan udforske under dit besøg. Der er et konglomerat af traditionelle Djerba bygninger, der vil lade dig få et glimt af livet på øen, mens en museumstur vil bidrage til, at du fuldt ud forstår de oplysninger, dine øjne ser. Det er virkelig en sjov udflugt og for at få endnu mere for pengene, ligger fyrtårnet på øen lige i nærheden af dette kompleks.

Hvis du leder efter lidt mere eventyr, hvorfor så ikke give dykning en chance? Du vil blive forberedt trin-for-trin til på din dykkertur, der vil tage dig ud til vraget, der er off-shore. Uanset om du er nybegynder eller en mere avanceret dykker og bare vil have lidt hjælp til at finde de bedste dykkersteder, har Blue Dolphin flere centre til rådighed til at hjælpe dig med fuldt ud at udforske området.

Det er sjovt at gå på opdagelse gennem historien på Djerba!

Da den først blev grundlagt, havde Djerba tre primære byer op gennem det tredje århundrede e.Kr. Du kan stadig finde disse byer i eksistens i dag, på grund af hvor tæt befolket øen blev i løbet af denne periode. Selv om mange af disse steder er blevet bygget oven på hinanden, er et af de unikke steder, du kan udforske, Ghazi Mustapha Fort. Det er bygget lige ud til havet, og du kan du gå langs væggene og nyde udsigten. Bare sørg for, at du har øvet dig på dit fransk eller arabisk, hvis du ønsker at læse oplysningerne.

Sørg for at få fat i noget lokal kaffe, når du kommer tilbage efter flere eventyr, og tag derefter ud til Bassi moskeen for at få en smagsprøve på det lokale liv. Husk på, at der under tider for bøn er adgang forbudt for dem, der ikke praktiserer troen, men det perspektiv, du vil få, med et besøg her er umagen værd. El Ghriba Synagogen er også et besøg værd, mens du er i området, og det er en bred vifte af museer også, hvis du søger at få dagen til at gå.

Er du klar til at besøge Djerba? Med masser at se og gøre på denne store ø, er det nemt at se, hvorfor den har været beboet i tusinder af år. Efterlad også dine fodspor på historie med dit besøg hertil, så vil du vil opdage, at oplevelsen vil være den indsats værd, du gør for at komme dertil.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Djerba
clear sky
28 ° C
28 °
28 °
36 %
5.1kmh
0 %
lør
40 °
søn
32 °
man
31 °
tirs
29 °
ons
34 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Djerba
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tunisia #Djerba #iDjerba #visitDjerba #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her