Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Dinard

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dinard

Dinard, som ligger i det nordvestlige Frankrig, er virkelig Bretagne regionens Smaradgkyst. Den har et mildt klima, der er perfekt til en ferie på hvilket som helst tidspunkt af året, og strandene er nogle af de bedste, du kan finde langs kysten.

Byen byder på en række utrolige villaer, der oprindeligt blev bygget af de britiske og amerikanske forretningsmænd, som i det 19. århundrede bebyggede byen, og de få, der har overlevet, er sjove at finde. Dinard er en ferieby mere end noget andet, men det betyder ikke, at et besøg på Smaradgkysten ikke er værd at investere i. Her ser du, hvordan du kan få mest muligt ud af at besøge dette lille samfund!

Slaraffenland for vandhunde

Dinard har 3 smukke og meget populære strande, især den største strand, Plage de l’Écluse er et besøg værd. Kendt som havebyen ved havet er der naturligvis mange grønne områder du kan nyde, husk at besøge promenaden, Clair de Lune. Tag en måneskins vandretur mellem Plage du Prieuré og Pointe du Moulinet, hvor haven er oplyst om natten.

Byens centrum er der, det sker

På grund af sin størrelse, har Dinard ikke en stor bymidte. Når sandheden skal frem, er det bare en almindelig rundkørsel, der hjælper dig med at komme fra punkt A til punkt B. Hvad vil du finde der, er dog alletiders hotel, flere restauranter, og et par pubber, der vil hjælpe dig til at more dig godt under dit ophold. Der er også en lille biograf i tilfælde af, at vejret er ikke samarbejder med dig og dine udendørs planer.

Mens opholder dig i Dinard, skal du absolut opleve Villas de La Falaise mindst én gang. Det er et af de få centre for havvandsterapi i hele Europa og om det så er bygningens udformning, synes den at passe til havet. Bygningen vinkler passer ind i klippesiden på en flydende måde, der giver den visuelle illusion af kontinuitet.

Dinard er kendt for sine gallerier, der er meget at se og købe i Dinards 20 kunstgallerier, samt byens antikvitetsforretninger og små butikker. For kulinariske oplevelser – prøv nogle lokale, friske råvarer på Place Crolard-markedet hver tirsdag, torsdag og lørdag hele året rundt. Dinard har nogle gode crêperier, hvor du kan nyde crêpes og galetter, der traditionelt serveres med cider, eller prøv en af ​​Dinards mange restauranter med masser af udsøgte lokalt fangede fisk og skaldyr på menuen.

Nordens Cannes tiltrækker filmelskere fra hele verden

Et af de bedste tidspunkter at nyde Dinard på er den første uge af oktober. Byen er vært for en festival, der hvert år byder på British Cinema, og som tiltrækker en masse berømte navne. Det siges endda, at Alfred Hitchcock plejede at besøge Dinard og at hjemmet i hans berømte film Psycho var baseret på en af de villaer, der ses ud fra skrænterne. Selv Lawrence of Arabia levede i Dinard som barn og andre berømte inspirationer fra Debussy til Rohmer menes at have tilbragt tid her.

Hvis du har brug for lidt action, er der er et kasino i Dinard, der har en restaurant, som har en betagende udsigt over havet. En kort distance derfra er der en golfbane og en strand, der er mest velegnet til surfing. Hvad en strand i Dinard angår, anbefaler vi at nyde Plage du Prieure, som har plads nok at give dig lidt privatliv, mens du stadig nyder en smuk dag.

Søger du en chance for at slappe af? Så har Dinard alt det, du kan ønske dig i et fredeligt tilflugtssted, så du kan glemme verdens problemer for en stund.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourisme Bretagne

Comité Régional du Tourisme de Bretagne
1 Rue Raoul Ponchon
35069 Rennes Cedex

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dinard
clear sky
18.1 ° C
18.2 °
13.5 °
60 %
4.1kmh
0 %
man
25 °
tirs
26 °
ons
27 °
tors
30 °
fre
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dinard
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dinard #iDinard #VisitDinard #Bretagne #Brittany #VisitBretagne #VisitBrittany #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her