Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Dinant

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dinant

Med rødder tilbage i det 10. århundrede gør de smukke farver og betagende udsigt over Dinant det meget tydeligt, hvorfor det keltiske navn for området bogstaveligt betyder “hellige dal”. Det er et område med stille reflektioner, udforsknings muligheder og en enestående chance for bare at slappe af i skønne omgivelser.

Det bedst kendte vartegn for Dinant er den smukke kirke Notre Dame de Dinant. Et klippeskred fra klippen bag byen ødelagde delvist kirken i det 13. århundrede, så den blev genopbygget i gotisk stil på de gamle fundamenter. Den løgformede kuppel er meget særpræget.

Over kirken ligger citadellet på toppen af den lodrette klippevæg. Først bygget i det 11. århundrede blev det nuværende fort færdigt i 1815 og giver et strategisk vigtigt overblik over det omkringliggende område. Det er en del af Meuse citadellerne, der er bygget i kombination med citadellerne i Namur og Huy. Der er 408 trappetrin hugget ind i klipperne der fører fra byen til citadellet.

På begge sider af floden er der masser af muligehder for at udforske området og finde de skjulte perler i Dinant. Byen der følger flodens bredder har masser af charme, hygge, grønne områder og mulighed for skønne sejlture på floden. Uanset om du tager nogle komfortable sko, cykel eller en båd ud på floden, er Dinant en af ​​de smukkeste og mest unikke byer, du får chancen for at besøge.

Udflugt fra Dinant

Chateau de Freyr, Freyr Slottet

Slottet i Freyr med de smukke slotshaver ligger på Meuse floden venstre bred mellem Waulsort og Dinant i Namur provinsen. Slottet er et af Belgiens bedst kendte kulturelle mindesmærker. Allerede i middelalderen stod et slot på stedet, hovedbygningen på dette blev ødelagt under krigene i 1554. Haverne på slottet er påbegyndt anlagt i 1760 og senere udvidet i 1770. Website

Château de Vêves.

Beliggende i Celles, nær Dinant, ser det middelalderlige slot Vêves ud som om det er faldet af siderne i en eventyrbog. Selvom slottet ikke er stort, er det særlig malerisk, ligesom landsbyen Celles og dens gamle romanske kirke.

Slottet består af en fangehul og seks tårne med spidse tage. Den indre gård har en kontrastfuld facade fra begyndelsen af 1700 tallet.

Rejser til Dinant, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Dinant og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dinant Tourist Information Office

Avenue Cadoux, 8
5500 Dinant

T: +32 82 22 28 70

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dinant
scattered clouds
26 ° C
27.7 °
25.3 °
38 %
3.6kmh
40 %
ons
27 °
tors
23 °
fre
21 °
lør
26 °
søn
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dinant
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dinant #iDinant #VisitDinant #Wallonia #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her