Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#DickensonBay

Antigua og Barbuda

#Antigua and Barbuda Rejser til Antigua og Barbuda Skønt landet er opkaldt efter dets to største øer, omfatter Antigua og Barbuda flere mindre øer, der udgør...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Dickenson Bay

Dickenson Bay resortet har nogle af verdens smukkeste kyststrækninger med lækkert, varmt havvand, et spektakulært koralrev og fantastiske pink og hvide sandstrande og det er også her Antiguas mange windsurfere har hjemme.

Dickenson Bay ligger på den caribiske ø Antigua og Dickinson Bay er ideelt til familieferier. Hvad end man er kommet for at se på livet under havet eller udforske skibsvrag, dykke, windsurfe, snorkle, se på den lokale kultur og historie eller bare slappe af på stranden, så har Dickinson Bay noget for enhver smag.

Resortet har utroligt lækkert vejr, lav luftfugtighed og en kølende brise som kommer ind fra havet på den solrigeste af de østlige caribiske øer. Dickenson Bay kan byde på en smuk strand, vandsportsaktiviteter og varmt klart vand som er perfekt til at snorkle i. Der er også let adgang til både lufthavnen og hovedstaden, St. Johns, hvor man kan finde masser af attraktioner, blandt andet et museum og den smukke St. Johns Katedral. Man kan også smage på lækker caribisk madlavning i resortet og der er rigeligt med muligheder at vælg imellem, både sofistikerede restauranter og familie venlige strandbarer.

De gæster som gerne vil ud om aftenen, kan glæde sig over områdets mange barer som ofte har livemusik og serverer international og caribisk mad og drikke. Der er også masser af sjove barer ned til stranden hvor man kan se solen gå ned imens man nyder en lækker cocktail. Hvis man gerne vil ud og se lidt sightseeing på sin ferie, så kan man evt. tage en bådekskursion rundt om Antigua eller til naboøen Barbuda. Så kan man lade guiden tage over og læne sig tilbage med en god rom-punch under solen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Antigua og Barbudas turistkontor

#Touristboard Antigua and Barbuda Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #AntiguaAndBarbuda #visitAntiguaAndBarbuda #iAntiguaAndBarbuda #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

St John's
scattered clouds
25.8 ° C
26.1 °
25.8 °
71 %
1kmh
40 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DickensonBay #iDickensonBay #VisitDickensonBay #AntiguaAndBarbuda #VisitAntiguaAndBarbuda #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DickensonBay
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her