Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Detroit

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Detroit

Med et besøg i Detroit besøger du en by, hvor mad, kultur og en god portion underholdning venter på dig. Med et besøg i centrum vil du finde masse af musikalske, kunstneriske og historiske festligheder. Du kan tilbringe en hel dag på Detroit Institute of Arts med over 100 gallerier, du kan udforske, der daterer tilbage til oldtiden. Der er specielt mange flamske og tyske ekspressionistiske malerier i hver udstilling.

Sørg også for at se Belle Isle Nature Center, mens du opholder dig i Detroit. Dette familievenlige rejsemål ligger lige ved vandet, hvilket giver dig mulighed for at sige vilde dyr, der hører til i Michigan, og flere plantearter. Der er også en dyrepark på området, hvor du har lov til at fodre dyrene. Vores unikke måde at opleve byen på, er at tage en tur med en gammeldags flodbåd. Man kan komme på ture og krydstogter i mange forskellige variationer, så du kan læne dig tilbage og slappe af på bølgerne og se Detroit fra et unikt perspektiv.

Detroit er et forskelligartet samfund, der har en blanding af polske, italienske, mexicanske og arabiske kvarterer, der giver det en personlighed, der er helt dets egen. Med byens historie i den amerikanske bilindustri, vil du finde mange museer og hyldester til folk som Henry Ford. Du vil også få chancen for at gå på opdagelse omkring Lake St. Clair, de Store Søer, og endda rejse ind i Canada, hvis du vil.

Hvis du besøger Detroit, får du chancen for at opleve livet på den amerikanske måde. Det er virkelig en fascinerende by med meget at byde på.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Michigan Tourism

Michigan Economic Development Corporation

T: +1 (888) 784-7328

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Detroit
mist
21.3 ° C
22.3 °
19.4 °
93 %
0.5kmh
75 %
lør
28 °
søn
32 °
man
31 °
tirs
30 °
ons
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lansing
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Detroit #iDetroit #VisitDetroit #Michigan #VisitMichigan #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her