Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Derby

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Derby

Derby er en travl industriby, hjemsted for det berømte Royal Crown Derby Porcelæn. Derby ligger ved floden Derwent, ikke langt fra sammenløbet med floden Trent. Beliggende i det smukke bølgende landskab i Derbyshire, er det en ideel base for at udforske området, Derbyshire Dales og Peak District National Park.

Derby har en stor appel for besøgende på jagt efter uspoleret tradition og karakter. I skyggen af ​​domkirketårnet ligger en stor multikulturel by, der sprudler med et væld af underholdningssteder, attraktioner, parker og butikker.

Seværdigheder i Derby

Derby Cathedral

Det middelalderlige tårn er det næsthøjeste i England. Klokkerne ringer regelmæssigt med de ti kirkeklokker. James Gibbs designede meget af det fantastiske interiør i begyndelsen af 1700 tallet.

Derby Museum and Art Gallery

Museet der har et galleri dedikeret til keramik, har også udstillinger om naturhistorie, egyptiske mumier og militærhistorie. I byens historiesektion kan du se Prince Charlie Room med træpaneler taget fra Exeter House, hvor prinsen opholdt sig i 1745. Art Gallery har en samling af den lokale kunstner Joseph Wrights.

Pickford’s House

Et af Derbys fine georgianske byhuse, bygget i 1770 af den lokale designer Joseph Pickford. I de smukt indrettede værelser finder du scener fra det georgiske hjemmeliv og historiske kostumeudstillinger.

Derby Heritage Centre

Denne maleriske bygning i træ er hjemsted for et væld af historiske lokale oplysninger, herunder fotografiske displays og bøger.

Derby Industrial Museum

Museet ligger i den første fabriksbygning i England, en silkemølle fra det 18. århundrede. Her kan du lære om historien om jernbaner, kulminer og Rolls-Royce motorer. Der er også en række skiftende udstillinger.

The Assembly Rooms

Derbys førende underholdningssted, der ligger på Market Place i centrum af Derby. Et program for kunst og underholdning, herunder en orkestersæson, komedie, rock- og popbegivenheder.

The Guildhall Theatre

Beliggende på markedspladsen, tilbyder en blanding af professionelle turnéteater- og musikbegivenheder. Det tilbyder også et sted for mange amatørproduktioner og er perfekt til små møder og udstillinger.

Rejser til Derby, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Derby og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Derby Tourist Information

Derby Sales & Information Centre
Riverside Chambers
Full Street
Derby DE1 3AF

T: +44 1332 643411

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Derby
broken clouds
15.1 ° C
16.8 °
14.2 °
85 %
8.8kmh
75 %
tirs
18 °
ons
17 °
tors
17 °
fre
18 °
lør
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Derby
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Derby #iDerby #VisitDerby #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her