Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Denia

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Denia

Med sit gamle slot, fascinerende gamle bydel og smukke naturreservater for ikke at nævne sandstrandene og det krystalklare vand tilbyder Denia masser af muligheder for at slappe af og nyde en ferie i solen. Denia ligger mellem det dramatisk Mount Montgo og Middelhavet på Costa Blanca og har solskin hele året. Det er et perfekt sted til en romantisk ferie, en familieferie eller en afslappende ferie med venner.

Uanset om du ønsker at fordybe dig i historie, forkæle dig selv med noget lækker mad eller læne dig tilbage og nyde solen, har ferier til Denia det hele. Besøg museet inden for slottets vægge og lær mere om områdets historie eller oplev det fascinerende flora og fauna i naturreservaterne Mount Montgo og Cap de Sant Antoni.

Den blomstrende cafékultur i Denia får både turister og lokale til at samles på fortovscaféer for at nyde lokale specialiteter som paella og tapas, og dem, der ønsker et godt natteliv vil heller ikke blive skuffet op en ferie i Denia. Byen er ikke et midtpunkt for fest som nogle spanske byer er, men det er et af de bedste steder i områder for festivaller (Fiestas), som bliver afholdt regelmæssigt for at fejre alle mulige anledninger. Der er også masser af barer og restauranter, der byder på live-musik og kan underholde dig til langt ud på natten.

Til dem, der godt kan lide vandsport, er vandet omkring Denia et af de bedste steder i området til dykning, mens de mindre aktive kan slentre rundt i de gamle historiske kvarterer. Badeferier i Denia er også populære med en strækning sand, der passer alle. Man kan finde lange sandstrande med gode faciliteter og strandbarer i de nordlige områder Malvarossa og Cabanel, men der syd for byen er små bugter og vige skaber smukke, rolige gemme steder.

Med solskin hele året er Costa Blanca et populær destination både om vinteren og sommeren. Nyd det varme vejr og alle de sædvanlige faciliteter på en ferie i Spanien.

Rejser til Denia, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Denia og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Denia Tourist information

Plaza Oculista Buigue, 9
03800 Denia

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Denia
broken clouds
27.6 ° C
29.4 °
24.9 °
48 %
0.9kmh
71 %
søn
31 °
man
30 °
tirs
30 °
ons
29 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Denia #iDenia #VisitDenia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Denia
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her