Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#TheHague

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Den Haag

Den Haag (Haag) opstod i det 13. århundrede og udvikling centreret omkring Binnenhof. Dette kompleks af bygninger, der sidder ved bredden af ​​Hofvijver søen, huser mange regeringsbygninger og er den ældste parlamentsbygning i verden, der stadig er i brug. Store organisationer, både europæiske og internationale, baserer sig i Den Haag. Dette har ført til områdets hurtige udvikling.

For de, der vil opleve nattelivet i Den Haag, kan du tage til et af de tre torve, der er i centrum af byen. Et fjerde torv, Spuiplein, tilbyder flere muligheder i dagtimerne. Paard van Troje er et stort musiksted, der ofte byder på noget fantastisk musik, mens Muziekcafe de Paap tilbyder et alternativt sted for musikere at spille.

Hvis shopping er dagens handling, så tag til De Passage. Det er det første overdækkede indkøbscenter i landet, der stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Specialbutikker med førsteklasses mærker kan findes der.

Du finder også mange museer i hele Den Haag. Flere fortjener et besøg, for eksempel Postmuseet, Gemeentemuseum og Museon, som er et videnskabsmuseum.

Den Haag historie

Området blev købt i 1229 af grev Floris IV af Holland. Hans efterfølger, William II, greve af Holland og konge af Tyskland, der skulle blive den hellige romerske kejser, byggede et slot der i 1248. Han havde til hensigt at bo der efter sin kroning, men døde i kamp, ​​før han kunne krones. Hans slot var ikke færdigt, men dele af det overlevede og kaldes nu Ridderzaal. Det er stadig i brug til politiske begivenheder, såsom monarkens årlige tale på Prinsjesdag.

De senere grever af Holland etablerede deres hof der og omdannede den lille landsby til deres administrative centrum. Det hollandske parlament åbnede i 1446, og Haag blev landets officielle hovedstad i 1584. Dette forklarer, hvorfor byen stadig er sæde for det hollandske monarki i dag. Ironisk nok modtog Haag ikke sine første byrettigheder før i 1806 under den franske besættelse. Det er den eneste by i Europa, der er blevet en national hovedstad, før den blev anerkendt som en by.

Meget af byen led store ødelæggelser under Anden Verdenskrig. Atlanterhavsmuren blev bygget gennem en del af byen, hvilket betød hele kvarterer blev revet ned af den tyske besættelsesmagt. Den 3. marts 1945 bombede Royal Air Force fejlagtigt Bezuidenhout distriktet. Målet var V-2 raketter i en nærliggende park. På grund af navigationsfejl faldt bomberne over en stærkt befolket og historisk del af byen hvor over 500 mennesker omkom.

Den Haag sightseeing

På grund af sin særegne historie har Haag ikke et væsentligt historisk bycentrum som andre byer i Holland. Seværdighederne er for det meste begrænset til området omkring det gamle slot, kendt som Binnenhof og dets brede voldgrav.

En del af Binnenhof, Mauritshuis er det mest berømte kunstmuseum i Haag. Samlinger omfatter malerier af berømte hollandske malere som Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Jan Steen, Paulus Potter og Frans Hals og værker af den tyske maler Hans Holbein den Yngre.

Vredespaleis huser Den Internationale Domstol, Den Faste Voldgiftsdomstol, Haag for International Lov og det omfattende fredspaladsbibliotek. Det blev bygget mellem 1907 og 1913 i nyrenæssance stil. Guidede ture er muligt på flere sprog.

Den største badeby Scheveningen ligger i den nordvestlige del af byen og er en populær destination. Med 10 millioner besøgende om året er det den mest populære strandby i landet.

Rejser til Den Haag, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Den Haag og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

The Hague Tourist Information

VVV Den Haag
Hofweg 1
Den Haag

T: +31 70 353 30 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Nederlandene

#Nederlandene #Covid19 Coronavirus status / statistik - Nederlandene Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Nederlandene Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Den Haag City Walk

#CityWalk City Walking Tour Den Haag, video Den Haag https://www.youtube.com/watch?v=C4CZtSILLuE   #TheHague #Netherlands #Citywalk #Sightseeing #Video

Hvad spiser man i Nederlandene

#Foodie Nederlandene Foodie Video Mad i Nederlandene Det hollandske køkken er kendetegnet ved at være solidt og mættende. Som et resultat af landets kystlinje er fisk og...
FAQ Wiki og fakta om landet

Nederlandene i historiebøgerne

#History Nederlandenes historie video Historie kort fortalt Tre stammer, Belgae, Batavii og Frisii, er de første kendte indbyggere i det nuværende Nederlandene. Disse grupper levede en relativt...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

The Hague
few clouds
25.4 ° C
28.3 °
22.8 °
53 %
5.7kmh
21 %
ons
24 °
tors
21 °
fre
18 °
lør
21 °
søn
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TheHague
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#TheHague #iTheHague #VisitTheHague #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her