Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Delft

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Delft

Selvom Delft oprindeligt blev grundlagt i det 11. århundrede, skulle meget byen genopbygges cirka 500 år senere. De fleste byer bekæmpede brande i deres historie, men Delft havde et krudteksplosion, der ødelagde det meste af byen. Byen blev genopbygget til det, du kan se i dag

Tag til Beestenmarkt når du kommer til byen, og du befinder dig i centrum af al den aktivitet, Delft har at byde på. Kirker, butikker og restauranter, ligesom udendørs spisning. Tag en kop kaffe, tag en bid mad og nyd udsigten.

På Chocolaterie de Lelie lærer du, hvordan du laver alle dine yndlingschokolade godbidder fra bunden.

Hvis du aldrig har haft mulighed for at nyde et Escape room, så vil den i Delft skabe en afhængighed hos dig. Det er intenst, byder på nogle gåder, der kan være udfordrende at finde ud af.

Delft historie

Delft blev grundlagt omkring 1100 og modtog sine byrettigheder i 1246. Det trivedes med handel og vævning i slutningen af ​​middelalderen og blev en lille havn i 1400 tallet. Byen havde bymure som siden næsten er forsvundet, bortset fra Oostpoort. I slutningen af ​​1500 tallet gjorde de nordlige Holland oprør mod det spanske styre, og Delft spillede en stor rolle i kampen som hovedkvarter for Vilhelm af Oranje fra 1572 til hans attentat i byens Prinsenhof i 1584.

Det 17. århundrede oplevede guldalderen for de frie provinser i Holland. Som hjemhavn for det hollandske østindiske kompagni var Delft den første by, der kom i kontakt med import af kinesisk porcelæn, hvilket inspirerede lokale håndværkere til at udvikle deres eget, nu berømt som Delftware. Det var også i denne periode, at en af ​​landets mest berømte maler, Johannes Vermeer (1632-1675), blev født og tilbragte hele sit liv i Delft.

Flere andre berømte malere boede og arbejdede i Delft på det tidspunkt, såsom Carel Fabritius (1622-1654), Pieter de Hoogh (1629-1684) og Nicolaes Maes (1632-1693). De var alle medlemmer af Delftskolen. Delftskolen er kendt for sine billeder af hjemmeliv, syn på husholdninger, kirkeinteriør, gårde, torve og Delfts gader.

Delft sightseeing

Det historiske centrums lille størrelse betyder at man let kan vandre rundt i gaderne og langs kanalerne i en time eller to, uden at have noget særligt mål i tankerne. Byen er stadig stort set som den var i Vermeer’s dage.

Du kan ikke gå glip af det storslåede renæssance Stadhuis rådhuset på rådhuspladsen og det tilstødende Waag. Lige over for er Nieuwe Kerke opført mellem 1381 og 1496 Her er Vilhelm den Tavse og medlemmer af den hollandske kongefamilie begravet.

Jan Vermeer er sammen med søhelt Piet Pieterszoon Hein og videnskabsmand Anton van Leeuwenhoek begravet i Oude Kerk som er bygget i 1246. Vest for Oude Kerke er Prinsenhof, et tidligere kloster, der nu huser et museum for lokal historie og samtidskunst.

Rejser til Delft, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Delft og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Delft Tourist Information

Delft marketing
Hippolytusbuurt 4
Delft

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Nederlandene

#Nederlandene #Covid19 Coronavirus status / statistik - Nederlandene Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Nederlandene

#Foodie Nederlandene Foodie Video Mad i Nederlandene Det hollandske køkken er kendetegnet ved at være solidt og mættende. Som et resultat af landets kystlinje er fisk og...
FAQ Wiki og fakta om landet

Nederlandene i historiebøgerne

#History Nederlandenes historie video Historie kort fortalt Tre stammer, Belgae, Batavii og Frisii, er de første kendte indbyggere i det nuværende Nederlandene. Disse grupper levede en relativt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Nederlandene valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#netherlands #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Delft
clear sky
18.3 ° C
19.4 °
17.2 °
71 %
3.6kmh
0 %
søn
17 °
man
19 °
tirs
18 °
ons
20 °
tors
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Delft
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Delft #iDelft #VisitDelft #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her