Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Darwin

Australien

#Australia Rejser til Australien Umiddelbart føles en rejse til Australien som et besøg til et hvilket som helst andet europæisk eller vestligt land – der sælges...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Darwin

Darwin ligger ved Timor havet og er en af de største byer i Australiens Northern Territory. Hvis du altid gerne har villet udforske Australiens natur er dette den oplagte destination. Det er endda et godt stoppested hvis du tager på en ferie i Sydøstasien.

De tre primære ferieperioder som fejres i Darwin er det kinesiske nytår, den moderne kalenders nytår, og Territory Day. Befinder du dig i byen den 1. juli har du traditionelle stammeevents at se frem til, heriblandt clapstick og didgeridoo musikere. Disse højtider er de eneste dage hvor det er lovligt, at fyre fyrværkeri af i byen.

Der er altid masser at lave på Mindil Beach. Selv hvis du ikke føler for at slappe af hele dagen er det en fantastisk destination, da der afholdes et livligt strandmarked hver torsdag og søndag, så du kan se solnedgangen på den lokale måde. Her kan du få dig et lækkert måltid og bagefter blive og nyde de mange shows som finder sted på stranden.

Som by er Darwin kendt for sin kærlighedsaffære med øl. Denne affære har ført til oprindelsen af det årlige Beer Can Regatta. Hvis du befinder dig i byen på dette tidspunkt vil du se racerbåde fremstillet af øldåser som konkurrerer for at vinde en række priser. Der er naturligvis også mere traditionelle begivenheder i august, såsom hesteløb, rodeo, og mudderkrabbeløb.

Der er også en blomstrende kunstscene i Darwin, hvor det lokale symfoniorkester spiller koncerter hele året rundt.

Regionen er hjemsted for utallige nationalparker, så fra Darwin kan du med lethed komme ud af se smukke røde sten og betagende vådområder.

Darwin er en smuk og moderne by som formår at byde på en landlig og velkommende charme. Planlæg din tur hertil snarest muligt så du kan få dig en autentisk australsk ferieoplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Northern Territory Tourism

Level 8, Charles Darwin Centre
19 The Mall
Darwin NT 0800
GPO Box 1155
Darwin NT 0801

T: +61 7 3535 3535

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Australiens turistkontor

#Touristboard Australia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Australia #visitAustralia #iAustralia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Australien valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5, 10, 20, 50 cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Reserve Bank of Australia (National Bank)#Australia #dollar #aud #currency

City Tour Darwin – Video

#Darwin Darwin Citytour Video   #Darwin #Australia #Citytour #Citywalk

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Darwin
broken clouds
23.6 ° C
24.9 °
21.6 °
90 %
1kmh
68 %
søn
23 °
man
30 °
tirs
30 °
ons
30 °
tors
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Darwin
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Darwin #iDarwin #VisitDarwin #NorthernTerritory #VisitNorthernTerritory #Australia #VisitAustralia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her