Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#DarEsSalaam

Tanzania Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tanzania

#Tanzania Rejser til Tanzania Tanzania er et af de bedste lande, hvis man gerne vil opleve det vilde Afrika. Der er enorme vilde strækninger her i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dar Es Salaam

Navnet Dar Es Salaam overgår bogstaveligt til “fredens bolig”. Som en af ​​de største byer i det østlige Afrika og den største i Tanzania, vil et besøg her bringe dig tæt på Det Indiske Ocean og hjælpe dig med at nyde dets tropiske klima.

Et af dine stop i de varme og fugtige dage i Dar Es Salaam vil sandsynligvis være de nærliggende strande. Både Kigamboni og Msasani tilbyder strande i verdensklasse, der giver dig mulighed for at nyde noget solskin og slappe af på en måde, der passer dig bedst. En dagstur over til Marine Reserve og dens afsondrede øer giver en vidunderlig tid med snorkling og svømning. Du kan også overveje at udforske Bongoyo Island, hvis du nyder sand og surf.

Coco Beach er endnu en glimrende mulighed for at omfavne varmt sand og kølige bølger. Tag en tur langs kysten om morgenen, og du vil føle, at du har hele byen for dig selv.

Dar Es Salaam tilbyder et fantastisk museumskompleks, der er bundet til Nationalmuseet i Tanzania. Dette inkluderer et landsbymuseum, der har hytter fra mere end et dusin forskellige etniske grupper i byen og arkæologiske fund af menneskelig eksistens, der menes at være nogle af de ældste, der er registreret i dag. Du finder traditionel dans, musik og shows regelmæssigt inden for komplekset.

I nærheden af ​​museet ligger den lokale botaniske have, der tilbyder et roligt sted at overveje blandt tropiske træer og planter, der findes i regionen.

Dar Es Salaam er en glimrende mulighed for at se Afrika for første gang eller udforske det lidt mere.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tanzanias turistkontor

#Touristboard Tanzania Tourism Authority Utalii House – Laibon street/Ali Hassan Mwinyi Road P.O.Box 2485 Dar es Salaam, Tanzania. T: +255 22 2664878/9 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Tanzania #visitTanzania #iTanzania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dar es Salaam
clear sky
29.2 ° C
29.2 °
29.2 °
43 %
8.2kmh
2 %
lør
29 °
søn
30 °
man
29 °
tirs
29 °
ons
30 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
DarEsSalaam
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#DarEsSalaam #Tanzania #iTanzania #visitTanzania #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her